Şimdi Ara

webos almaya gerek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • lg 47la640s almayı dusunuyorum 2013 seri televizyon ama 2014 serilerinde webos menüsü kullanıyor, webos için 200 tl kadar fazla vermeye gerek varmı? webos'un eski smart menüye göre çok avantajı varmı?

• Sonuçta LG artık yeni sistem üzerinden çalışmalarını yürütecek.Yani webos için milyonlarca dolar harcadı ve aldı Yeni modellere bunu uyguladı,ve geliştirmeyede devam ediyor.Bence almışken weboslusunu al.Bak mesela microsoft bile XP ye desteğini kesti eski sistemdeki TV lerede belki 5 sene sonra LG destek vermiyecek.Yinede karar senin.

Orijinalden alıntı: SiZoFReN_07

Sonuçta LG artık yeni sistem üzerinden çalışmalarını yürütecek.Yani webos için milyonlarca dolar harcadı ve aldı Yeni modellere bunu uyguladı,ve geliştirmeyede devam ediyor.Bence almışken weboslusunu al.Bak mesela microsoft bile XP ye desteğini kesti eski sistemdeki TV lerede belki 5 sene sonra LG destek vermiyecek.Yinede karar senin.

aynen katılıyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-47lb670v-47-700hz-wifi-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evlg47lb670v&categoryId=163192&SKU=EVLG47LB670V

• quote:

Orijinalden alıntı: SiZoFReN_07

Sonuçta LG artık yeni sistem üzerinden çalışmalarını yürütecek.Yani webos için milyonlarca dolar harcadı ve aldı Yeni modellere bunu uyguladı,ve geliştirmeyede devam ediyor.Bence almışken weboslusunu al.Bak mesela microsoft bile XP ye desteğini kesti eski sistemdeki TV lerede belki 5 sene sonra LG destek vermiyecek.Yinede karar senin.

aynen katılıyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-47lb670v-47-700hz-wifi-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evlg47lb670v&categoryId=163192&SKU=EVLG47LB670V

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.