Bu adama hayranım ya o dönem guiza yerine niye bu adamı almadık oysaki bu adam daha iyi guiza da gol atcak tip yok diye üzülmüştüm nasıl becerdiyse belediye aldı bi ara belediyenin forvetinde webo oynarken bizde bienvenünün oynamış olmasını kabullenemiyorum. neyseki bize geldi geçte olsa ne olursa olsun varını yoğunu ortaya koyuyor adam forması için oynuyor helal olsun webo ya bide ben webonun bitircilik olarak sowdan iyi olduğunu düşünüyorum yanlış anmalamayın bitiricilik olarak diyorum sow malesef çok iyi bi bitirici değil malesef siz ne düşünüyosunuz.
Webo the karaktersiz. Sürekli kendini yere atar,rakibini iterek kendine avantaj sağlayıp şaibeli gol atar.
İyi golcü ama yaşı var. Büyük başarılar elde etmek istiyorsak daha top class oyunculara yönelmeliyiz.
Ama bu seneki UEFA başarımızda Webo'nun payı göz ardı edilemez. Plzen, Lazio, Benfica. Bu maçlarda gol atmasının yanında topu da sürekli ileride tutup avantaj sağlıyordu. Benfica maçında o aptal sarı kartı yiyerek cezalı duruma düşmese çok daha farklı bir Benfica maçına çıkar büyük olasılıkla da finale çıkardık. İlerde top tutamadığımız için 1-1 lik skoru tutamadık ve avantajımızı yitirdik.
Bize fizik gücü çok yüksek, topu iyi saklayan ve bitiriciliği olan bir forvet lazım. İlk aklıma gelenler Cardozo, Emenike.
quote:
Orijinalden alıntı: HunterDare
Webo the karaktersiz. Sürekli kendini yere atar,rakibini iterek kendine avantaj sağlayıp şaibeli gol atar.
eboue gibi kendini yere atıp dakikalarca kıvranmıyor en azından
ayrıca rakibi indirip avantaj sağlayıp şaibeli gol atmasını hakem önleyebilir bkz. burak yılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYEREG
quote:
Orijinalden alıntı: HunterDare
eboue gibi kendini yere atıp dakikalarca kıvranmıyor en azından
ayrıca rakibi indirip avantaj sağlayıp şaibeli gol atmasını hakem önleyebilir bkz. burak yılmaz
İkisi de karaktersiz. O faulleri çalmayan hakemler onlardan daha karaktersiz.