arkadaşlar weblebi comun durumu hakkında bılgsısı olan varmı siparişleri gondermedığını duydum acıl yardım hazıran 15 den sonra alısverıs yapıpra gelmeyen varmı
Sanırım ürünleri tedarik edememeleri nedeniyle sorun yaşıyorlar.
Weblebinin hizmetinden memnun olan yok ki
15 haziranda ki siparişim gelmedi weblebi.com birşeyler oldu heralde ürün tedarik aşamasında gözüküyor
arkadaşlar aldığım bir bilgiye göre weblebi çalık gurubuna satıldı..belki bunun heyecanını yaşadığından siparişleri geciltiriyor olabilir:)
Artık weblebi'den de alışveriş yapmayacağım. Demek o da satıldı kere
weblebiden kim memnun ki denmiş ben memnunum mesela hepsiburada estore weblebi gedikgross sitelerinden 50 ye yakın alışveriş yaptım 3ü1 arada nescafede dahil en memnun olduğum sitedir estore ile birlikte en hızlı ürün yollayan site hee şu an sitede ne var neden ürünler yollanmıyor bilmiyorum ona birşey diyemem
şikayet var a bakın günde 10 15 tane iadesini alamama şikayeti çıkıyor altından dolandırıcılık çıkarsa şaşmam bende kaptırdım birazi hala iade bekliyorum
Bana kapandığı konusunda forward bir mail geldi,ama ne derecede doğru bilemem.Telefon ettim ulaşılamıyor.Telefonları sürekli meşgul
weblebi de göçtüyse artık internetten alışveriş yaparken kılı kırk yarmak lazım. ucuzluktan çok güvenilirlik ön plana çıkyor artık.....
Ben de weblebiden alışveriş yapma gafletinde bulundum bir kez. Tedarik edemedikleri ürünün iadesini yapmadıklarını 2 ay sonra fark ettim. Sert bir e-posta döşendim, aynı gün hesaba geçtiler. Hepsiburada'dan şaşmayın derim .
+1 Benimde alışveriş yaptığım 2 site hepsiburada ve sanalmarketim.
www.garantisite.com diye bir site var nasıldır acaba bilen-alışveriş yapmış olanınız var mı? tv'li telefon var orada fiyatı bayağı uygun..
Weblebi.com'un sahibi olan şirket, 09.06.2008 günü başka kişilere devredilmiştir. 6 ortaklı bir şirket, belki devir sebebiyle mali ve idari sıkıntılar yaşanıyor olabilir, ama bu biz müşterileri mağdur etmelerini hakılı göstermez. Ben de "Stokta" diye satılan 3 ürün sipariş ettim, 4.günde siparişim hala " üretici firmadan ürün bekleniyor" diye bekletilince, üşenmedim Fulya'ya şirket merkezine gittim.Açık ofis sisteminde 5-6 bilgisayar, 1 telefon ve 8-10 kişi gördüm.3 üründen sadece 1 adedinin ellerinde olduğunu, diğer ikisi için beklemem gerektiği söylendi.Siparişimin iptalini talep ettim, bana "tamam siparişinizi iptal ettik, 10 güne kadar paranızı kartınıza iade ederiz" dediler.Otobüse bindim, cep telefonuma mesaj geldi " ...no.lu siparişini aras kargoya teslim edilmiştir." diye...Eve geldim, bilgisayarda hem kargoya verildi mesajı, hem de iptal mesajı vardı.Bakalım bugün kargo gelecek mi? Veya 10 gün sonra paramı geri alabilecek miyim?
Bir çok kez alışveris yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım..
Güncel haberleri yakından takip etmeme rağmen bu konu hakkında herhangi bir satış vb. Haber okumadım, duymadım... Weblebi.com satılmışsa eğer, yeni sahiplerinden eskisi gibi hizmet bekliyorum. Gerçekten güvenilir bir site idi.
arkadaşlar bende madur oldum bu siteden. 13 temmuzda 2.000 küsür ytl lik sipariş verdim. tel ettim nasıl olduysa çıktı 25 temmuzda vericez dediler o gün bi baktım iptal olmuş siparişim. 12 ay taksitli aldım. ilk taksitide çekmişler bile benden hatta ödedim. ne yapmam lazım para iadesi alanlar var mı?
Şimdi olmadı işte... Ben de Samsung E950 almayı düşünüyodum. 1-2 Bankanın kredi kartına kampanya başlatmışlar... Üstteki mesaj hiç iyi olmadı...
quote:
Bir çok kez alışveris yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım..
Güncel haberleri yakından takip etmeme rağmen bu konu hakkında herhangi bir satış vb. Haber okumadım, duymadım... Weblebi.com satılmışsa eğer, yeni sahiplerinden eskisi gibi hizmet bekliyorum. Gerçekten güvenilir bir site idi.
Bu mesajı da ben yazmıştım... Demek ki var bir sorun...
quote:
Orjinalden alıntı: boğaziçi01
Weblebi.com'un sahibi olan şirket, 09.06.2008 günü başka kişilere devredilmiştir. 6 ortaklı bir şirket, belki devir sebebiyle mali ve idari sıkıntılar yaşanıyor olabilir, ama bu biz müşterileri mağdur etmelerini hakılı göstermez. Ben de "Stokta" diye satılan 3 ürün sipariş ettim, 4.günde siparişim hala " üretici firmadan ürün bekleniyor" diye bekletilince, üşenmedim Fulya'ya şirket merkezine gittim.Açık ofis sisteminde 5-6 bilgisayar, 1 telefon ve 8-10 kişi gördüm.3 üründen sadece 1 adedinin ellerinde olduğunu, diğer ikisi için beklemem gerektiği söylendi.Siparişimin iptalini talep ettim, bana "tamam siparişinizi iptal ettik, 10 güne kadar paranızı kartınıza iade ederiz" dediler.Otobüse bindim, cep telefonuma mesaj geldi " ...no.lu siparişini aras kargoya teslim edilmiştir." diye...Eve geldim, bilgisayarda hem kargoya verildi mesajı, hem de iptal mesajı vardı.Bakalım bugün kargo gelecek mi? Veya 10 gün sonra paramı geri alabilecek miyim?
paranı alabildin mi geri ?
Sizlerin yaşadığı psikolojiyi tahmin edebiliyorum.12 temmuzda 1085 liralık sipariş verdim 10 gün sonra kendileri iptal etmiş.Para iade işlemi için bir kaç kez mail attım dönen olmadı.Buradaki ve sikayetvar.com daki şikayetleri okuduğum için boşuna telefon edip zararı katmerlemeyelim dedim.Garanti Bankasının alan kodu 212 olan bir numarası var oraya fax çekebilirsiniz,çekilen faxta kart numaranızı, işlem tarihini, meblağı yazınız hatta print screen tuşunu kullanarak weblebideki sipariş detayınızı word sayfasına aktarınız,birde mutlaka nüfus cüzdanınızın önlü arkalı suretini tek sayfaya fotokopi çekip faxlayınız yoksa işlem yapmıyorlar.Bir diğer yolda çekilen meblağ çok ciddi ise ve sizde İstanbula yakın bir yerde oturuyorsanız doğruca İstanbula gidip rezalet çıkarmak.Bunun dışındaki tahsili biraz uzun,masraflı ve meşakkatli görüyorum.haber7. deki haberi okuyunca çok şanslı olduğumu düşünmeye başladım.Allaha şükür paramı faxtan 2 gün sonra yatırmışlardı.İnşallah sizlerde paranızı en kısa sürede geri alırsınız.Elinizi çabuk tutmakta ve fax gönderildikten en geç bir gün sonrada 4440333 ü arayıp (yanılmıyorsam kredi kartları menüsünden 4 ve 3 adımını izleyerek müşteri temsilcisine ulaşabilirsiniz.) faxın sistemlerine ulaşıp ulaşmadığını teyit etmekte fayda görüyorum.
Arkadaşlar weblebiden böyle bir açıklama geldi. sıkıntı yaşayanlar okusun lütfen.
Weblebi.com tarafından yapılan AÇIKLAMA ...
Sayın weblebi.com musterileri, Weblebi.com uzun yıllardır başarıyla hizmet veren , binlerce ürünü müşterilerine eksiksiz ve sorunsuz teslim etmiş bir e-ticaret sitesidir. Müşterilerimizi dolandırmak yada magdur etmek gibi bir durum söz konusu olamaz. Son günlerdeki aşırı yoğunluk sebebiyle ürün teslimat ve para iadelerinde gecikmeler yasanmaktadır. Beklemek istemeyen müşterilerimiz alışveriş yaptıkları bankaların kart merkezlerine faks ile harcama itirazı yapmaları durumunda bankalar uymakla yükümlü olduğu kredi kartı kanunları ve yasal yükümlülüklerı gereği alışveriş tutarınızı kartınıza iade etmek zorundadır. Bilgilerinize sunarız.