Şimdi Ara

Webdevri l İstanbulda Kuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Firmamız resmi faaliyetine 2014 yılının Kasım Ayında başlamıştır. #Webdevri Telekomünikasyon Hizmetleri temellerini Yüksek Kalite, Maksimum Hız,Yüksek Teknoloji,Üstün Güven Ve Müşteri Memnuniyeti Üzerine Kurmuştur.

Webdevri Olarak;
    Web Hosting,
    Bayi Hosting(Reseller),
    Sanal Sunucu ( VPS - VDS )
    Oyun Sunucu
    Kiralık Sunucu,
    Domain Tescil konusunda çözümler üretmekteyiz.

Kurumsal Bilgilerimiz;
    Firma Ünvanı: Webdevri Telekomünikasyon Hizmetleri
    Vergi Dairesi: ESENYURT/İSTANBUL
    Faaliyet Belgesi : 2919

İletişim Bilgilerimiz;
    Adres: Atatürk Mahallesi 564 Sokak B7/30 Esenyurt / İstanbul
    Telefon: +90 ( 212 ) 931 81 01
    E-Mail: bilgi@webdevri.net

Saygılarımızla,
    #Webdevri Telekomünikasyon Hizmetleri
    www.webdevri.net

Çalışma Ofisimiz;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Webdevri -- 19 Ocak 2015; 2:07:18 >

• Merhaba Arkadaşlar.

Öncelikle adminlerimden konuyu kaldırmamalarını rica ediyorum.
    forum kullanıcılarının bu tür firma ve kişilerden korunması gerekmektedir.

firmanın internet sitesi tamamen kapatılmıştır. (webdevri.net) şubat 2015 ay başında sitelerinde;

"mali hatalardan dolayı geçici bir süre kapalı olacağız bu sebepten muhasebe@webdevri.net adresine kimlik ve banka bilgilerini gönderenlere geri iade yapılacaktır"

konulu bir yazı yazdılar. tabiki gerekli bilgileri ve mail adresimi göndermeme rağmen ne geri dönüş yapıldı nede iade yaptılar. 2 aydır tlf ve skpe msjlarına cevap vermiyorlar. facebookta kurdukları webdevri sayfalarını kapattılar.

webdevri ve Tolga A. isimli şahıs tarafından dolandırılanlar facebook ta bir grup oluşturmuşlar.

webdevri tarafından dolandırılanların facebook grubu

bende webdevri kapanmadan önce yaptığım yazışmalarımı paylaşıyorum.

yazışma videosu

bu yazıyı okuyanlar webdevri yada daha sonra yayınlayacakları yeni şirketleri varsa kesinlikle uzak dursunlar.

en azından donanım haber kullanıcıları bu tür dolandırıcılıklara maruz kalmasın.

ayrıca 1 yıllık ücretini aldıkları alan adımı dahi hiç bir iletişime geçemediğim için geri alamadım.

102 tl ödedik karşılığınıda vermediler.

şimdi ise ses seda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucooooo -- 23 Şubat 2015; 12:43:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yucooooo

Merhaba Arkadaşlar.

Öncelikle adminlerimden konuyu kaldırmamalarını rica ediyorum.
    forum kullanıcılarının bu tür firma ve kişilerden korunması gerekmektedir.

firmanın internet sitesi tamamen kapatılmıştır. (webdevri.net) şubat 2015 ay başında sitelerinde;

"mali hatalardan dolayı geçici bir süre kapalı olacağız bu sebepten muhasebe@webdevri.net adresine kimlik ve banka bilgilerini gönderenlere geri iade yapılacaktır"

konulu bir yazı yazdılar. tabiki gerekli bilgileri ve mail adresimi göndermeme rağmen ne geri dönüş yapıldı nede iade yaptılar. 2 aydır tlf ve skpe msjlarına cevap vermiyorlar. facebookta kurdukları webdevri sayfalarını kapattılar.

webdevri ve Tolga A. isimli şahıs tarafından dolandırılanlar facebook ta bir grup oluşturmuşlar.

webdevri tarafından dolandırılanların facebook grubu

bende webdevri kapanmadan önce yaptığım yazışmalarımı paylaşıyorum.

yazışma videosu

bu yazıyı okuyanlar webdevri yada daha sonra yayınlayacakları yeni şirketleri varsa kesinlikle uzak dursunlar.

en azından donanım haber kullanıcıları bu tür dolandırıcılıklara maruz kalmasın.

ayrıca 1 yıllık ücretini aldıkları alan adımı dahi hiç bir iletişime geçemediğim için geri alamadım.

102 tl ödedik karşılığınıda vermediler.

şimdi ise ses seda yok

Burası Savunma veya hukuk Forumu Değildir Alakasız Ve Değişik Mesajlar Atmayın Aksi Taktirde yönetime bildirilecektir.

Önerim Savcılıga Suç Duyusunda Bulunmanız Bende Web Sitesi Kuruyorum Tasarlıyorum Ama Hiçbir Zaman Parayı Alıp Kaçmadım, Burda Suç Biraz Sizde dediğim gibi savcılıga giderseniz whois bilgileri ve benzeri ip'lerden kişiler tespit edilecektir. alastry gibi firmalarada kişiler bütün bilgileri mevcuttur ama bu bilgilere ulaşmanız için yasal platformda hakkınız aramanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dblackerr -- 23 Şubat 2015; 16:22:33 >

• Merhabalar;

Alan adınız sizin için önemliyse geri almanız için yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Diğer taraftan, diğer sorunlarınız için herhangi bir işlem yapamayacağız,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.