Şimdi Ara

Webcamle çektiğim fotoları bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
20.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar trust 15082 modelinde bi webcam kullanıyorum tüm driverları filan doğru bir şekilde yüklü çektiğim fotoğrafları nereye kaydettiğini bulamıyorum webcamda çekilen fotolar nereye kaydedilir ve nereden bulabilirim

webcamde fotoğraf çekme ve video kaydetmek için kullanabileceğim bir program varsa paylaşabilirmisiniz

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler...

• Bilgisayarım gir en altta eğer herşeyini yüklediysen kamera simgesi görüceksin. Tıkla kamera açılıcak ve görüntü gelicek solda yukarıda fotoğraf çek tıkla çektinmi direk orda gözükücek zaten foto ordanda kopyalarsın

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • belgelerinde resimler içindedir ya da kullandığın programın yüklü olduğu klasörde yani program files içindedir sanırım

Orjinalden alıntı: JANT!

Bilgisayarım gir en altta eğer herşeyini yüklediysen kamera simgesi görüceksin. Tıkla kamera açılıcak ve görüntü gelicek solda yukarıda fotoğraf çek tıkla çektinmi direk orda gözükücek zaten foto ordanda kopyalarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.