sevgili arkadaşlar forumda henüz yeniyim dün üye oldum. öncelikle hepinize selamlarımı iletiyorum. arkadaşlar elimde bir tane webcam onun driverini arıyorum yanlız webcamın markası yoktur.nasıl bulabilirim arka kısmında yazan yazıları yazayım isterseniz yardım eden birini bulmayı umuyorum.
mini cmos pc camera type-001
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. web camla ilgili resimde koyuyorum arkadaşlar.
webcamın içini açıp ekeltronik anakartının yanında board numarası yazar.yada üretici firma ile ilgili bir işaret felna yazı vardır mutlaka onun dışında bulman imkansızdır.
quote:
Orjinalden alıntı: muratksk
webcamın içini açıp ekeltronik anakartının yanında board numarası yazar.yada üretici firma ile ilgili bir işaret felna yazı vardır mutlaka onun dışında bulman imkansızdır.
arkadaş haklı bence de başka yolu yok
arkadaşlar slm ben acer aspire 5710 kullanıyorum format attırdım camıı kullanabılıyorum ama artık acer crystal eye menüsü yok foto çekemiyorum vista kullanıyorum acaba nerden temin edebilirim beceremedim bii turlu birisi anlatabilirmi teşekkür şimdiden...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme