Şimdi Ara

Webcam tavisyenizi rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Eski olan webcam imi yeni bir modelle değiştirmek istiyorum.
    Öncelikle win8 metro arayüzü desteği olması koşuluyla tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kendim ilk olarak LOGITECH C270 HD 720p ve Microsoft LifeCam HD-3000 modelleri inceledim. Kullanan arkadaşlardan bu 2 model hakkında bilgi almak istiyorum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskader

Arkadaşlar Eski olan webcam imi yeni bir modelle değiştirmek istiyorum.
    Öncelikle win8 metro arayüzü desteği olması koşuluyla tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kendim ilk olarak LOGITECH C270 HD 720p ve Microsoft LifeCam HD-3000 modelleri inceledim. Kullanan arkadaşlardan bu 2 model hakkında bilgi almak istiyorum teşekkürler.

Biz çok webcam değiştirdik. Hep 15-25 tl arasındakilerden alırdık ama görüntü karıncalı oldu önündeki ayar yeriyle oyna filan uğraşır dururduk.
    En son piranha vardı 25 tl ye almıştık.Onu kullanıyoduk bozulmamıştı ama tam istediğimiz gibi değildi.Görüntüyü otomatik ayarlamalı bi kamera bakayım dedim.

Ve C270 i 60 tl ye aldım epeydir sorunsuz kullanıyorum.
    Konuştuğumuz kişiler görüntü epeyi netleşti filan dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: warrock61

quote:

Orijinalden alıntı: iskader

Arkadaşlar Eski olan webcam imi yeni bir modelle değiştirmek istiyorum.

Biz çok webcam değiştirdik. Hep 15-25 tl arasındakilerden alırdık ama görüntü karıncalı oldu önündeki ayar yeriyle oyna filan uğraşır dururduk.
    En son piranha vardı 25 tl ye almıştık.Onu kullanıyoduk bozulmamıştı ama tam istediğimiz gibi değildi.Görüntüyü otomatik ayarlamalı bi kamera bakayım dedim.

Ve C270 i 60 tl ye aldım epeydir sorunsuz kullanıyorum.
    Konuştuğumuz kişiler görüntü epeyi netleşti filan dediler.

ilgin için sagol dostum dikkate alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskader -- 24 Şubat 2014; 17:34:47 >

• ben de c270 kullanıyorum ve 50 tl bütçe ile alınabilecek en iyi 720p/ws web kamerası olduğuna inanıyorum,tavsiye ederim.
    Eğer kamera ile fotoğraf çekmek gibi bir amacın varsa c310 al derim.aralarındaki tek fark kamera ile fotoğraf çekerken anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 25 Şubat 2014; 1:40:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.