Arkadaşlar sc610x marka surfcam usb camera ya sahibim driver ını internetten buldum 'www.driverguide.com' sitesi bu iş için birebir yapmanız gereken tek şey free üye olmak :) neyse gene driver hata verdi ama asıl sorun şu ben bu camerayı hangi program ile çalıştırıcam sorun ne araştırıcağımı bilmiyor olmak lütfen yardımmmmm
ya bak benim sorunum da aynı senin ki gibi
ne yapcam bilmiyorum
Web cam aldım ikinci el
Web cameranın etiketinde şunlar yazıyor.
LIFETEC LT 9388 Pc Camera
Bununla ilgili driver dosyası olduğunu belirtilen yada anladığım USB Caemra Manager V3.20 adlı program setup dosyasını çalıştırdığım an yüklemede hata yapıyor.
Web camı çalıştırabileceğim başka bir program bilen var mı?
xp kullanıyorsanız xp nin kendi cam kullanma modülü var yada herhangi bir capture programınıda kullanabilirsiniz bu iş için mesela cyberlink gibi yada virtualdub programını yada en güzeli ulead ı deneyin ama bir webcam sadece internette sohbet için işe yarar gerisi hayal kırıklığı olur ...
msn de deneyebilirsiniz
istediğin programda çalıştır farketmiyor ....benim creative sitesinde vardır öneririm sana.
arkadaşlar yardımlarınız için sağolun.
ama problem donanım çakışmasında oluyor.
webcami yüklemeye çalıştığım an program yarım kalıyor yüklenmiyor. fakat benim iş yerinde ki bilgisayarda program yüklendi.
bi acayiplik var.
donanım çakışmasını inşallah halledeceğim.
Not: avermedia programından da olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: nihat1551
istediğin programda çalıştır farketmiyor ....benim creative sitesinde vardır öneririm sana.
demişsin ama senin creative siteni bilmiyorum ayrıca bu webcam ı nasıl çalıştırıcam yani bi simgesi yokki tıklayayam yada diğier programlarla nasıl çalışıyor biraz daha bilgi verirseniz sevinirim