Şimdi Ara

Web Yazılımının Önemi ve Getirileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paket yazılımlar, standart kalıplar üzerine oturtulmuş olmasından kaynaklı, her firma için iş süreçlerini istenen doğrultuda sürdürememektedir. Ancak firmaların ihtiyaçları, organizasyon yapıları, yönetim anlayışları ve stratejileri ile doğru orantılı olarak geliştirilen özel yazılımlar iş süreçlerinin tümünü başarıyla yönetebilmektedir.

Eskişehir Web Tasarım Web Yazılım hizmetiyle, kurumların özel ihtiyaç ve isteklerine cevap vererek, daha hızlı ve daha verimli çözümler üretilmesini sağlamaktadır.

Özel yazılım projelerimiz Microsoft standartlarında modüler bir yapıda hazırlanmakta ve en son yazılım teknolojileri kullanılmaktadır.

başarısızlıkların, zaman ve maddi kayıpların önüne geçin !

Özel Yazılımın Faydaları

*İhtiyaç ve isteklerle doğru orantılı özel yazılımlar geliştirildiğinden proje maliyetleri azalmakta ve projelerin verimlilikleri artmaktadır.
    *Projelerdeki risk faktörü en alt düzeye inmektedir.
    *Özel yazılım belirli bir hedef doğrultusunda geliştirildiğinden zamandan tasarruf sağlamaktadır.

Özel Yazılım Süreci

Analiz

Özel yazılım projeleri öncesinde yapılan detaylı analiz çalışmaları ile projelerin hangi aşamasında hangi çalışmaların yapılacağı net bir şekilde belirlenmekte, böylelikle projeler teslim edilmesi gereken zamanda eksiksiz bir şekilde teslim edilebilmektedir.

Yazılım Geliştirme

Müşterilerden alınan bilgiler doğrultusunda yapılan proje analiz çalışmasını takiben yazılım geliştirme sürecine başlanır ve süreç tamamlanır.

Raporlama

Özel yazılım projelerinin gelişim sürecinde, tüm aşamalar müşteriye raporlanır. Oluşabilecek hatalar ve eksiklikler yazılım gelişim sürecinde tespit edilerek zaman ve maddi kayıpların önüne geçilmektedir.

Test

Projelerin tüm aşamaları, projeler tamamlandıktan sonra en ince ayrıntısına kadar test edilir. Test aşamasını takiben projelerde belirlenen eksiklik ve hatalar giderilir ve projeler müşterilere teslim edilir.

Eğitim

Özel yazılım projeleri müşterilere teslim edildikten sonra projeleri etkin ve rahat kullanabilmeleri amacıyla müşteriler proje eğitim programına tabi tutulur ve hazırlanan proje eğitim dokümanları müşterilerle paylaşılır.

web tasarım ajansı -http://www.avestr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avestasarim -- 16 Şubat 2014; 2:08:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.