Şimdi Ara

web.tr mi gen.tr mi, biz mi, co mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 3 ay önce açtığım reklam şirketini niayet ay başında ticari sicil kaydını yaptım. isim olarak herhangi bir başka tüzel kişiik yada tescil yoktu. web sitesini hazırladım, hatta fatura bastırdım ama alan adı kaydı yapacakken com.tr uzantısının (ki nasıl ticari sicil olmadan kayıt yaptırdıysa) olmadığını farkettim. neyse deyip com a razı olayım derken onunda godaddy adına (tamamen türkçe bir isim) kayıtlı olduğunu öğrendim. tr uzantılının whois bilgilerinden ulaştım ve uzantı için 12000 tl istedi godaddy daha insafsız com için 14999 dolar istiyor zaten zar zor bütün birikimimi ortaya koydum, onlarca binlira kredi yük altına girdim ama uyanıklar senede 10 tl verip benim emeğimi çalmaya uğraşıyorlar. bu nasıl adalet

neyse acayip sinirliyim. şimdi adımı değiştiremeyeceğime göre (bu asalaklara da para kaptırmayacağıma göre) alan adımın kaydını web.tr mi, gen.tr mi, co mu yada biz mi yapayım arkadaşlar

• Bana hep en sıcak gen.tr gelir
  • yukarı
  • com tc çıkmış bide
  • reklam sorumlusu arıyorsan pm at dostum ;) gen.tr'yi önerebilirim ...
  • .biz uzantısını her zaman çok sevmişimdir.
  • yorumlar
  • gen.tr
  • .net .org .in hepsi guzel uzantilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki co.digerleri esnaf işi

• Gen.tr biraz daha resmi gibi geldi. Biz falan çok sinir bozucu bence, hiç girme derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Great Turk

Tabiki co.digerleri esnaf işi

co benimde aklıma yatsada insanlardaki şartlanmışlı yüzünden com algılanarak sitenin yanlış anlaşılması ben kuşkulandırıyor. net de bu arada alınmış durumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.