Şimdi Ara

WEB TASARIMI VE KODLAMA (ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
16
Favori
97.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JohnAbruzzi

Daha önce AÖF'de Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü bitirdim. Aynı zamanda Yazılım Mühendisiyim. Bu bölümün derslerini inceledim. Şimdi kesinlikle okumayın gibi bir şey söylemem çünkü bu devirde lise mezunlarına özellikle yazılım alanında iş fırsatı mevcut değil. Tabi ki istisnalar var. Kendini iyi geliştiren insanlar üniversite olmadan da güzel maaşlarla iş bulabiliyor. Söylemek istediğim şu: Eğer ben bu bölümde yazılımın temellerini alırım diye bir düşüncede iseniz yanlış yoldasınız. Derslerine baktım öncelikle algoritma ile ilgili bu bölüm size hiçbir şey katmayacaktır. Algoritma bilgisi,mantığı olmadan yazılımcı olunmaz. Bu bölümü okuyacak arkadaşlar muhakkak kendini geliştirmek için uğraşmalı. Java,C# vs. gibi bir dilde kod yazıp MYSQL,MSSQL gibi veritabanı programlarını öğrenmelisiniz. Zaten kariyer.net'de iş ilanlarına bakacak olursanız istedikleri şeyler belli. Yani şu bölüm size en fazla sözel bilgi olarak bir şey katar. Yazılım işi bilgisayar üzerinde verimli olur. Şahsen kağıda kod yazmak en sevmediğim iştir. Bu bölümü okuyun ama okurken kendinize bir hedef belirleyin. Back-End Developer veya Front-End Developer mı olmak istiyorsunuz öncelikle bu kavramları araştırın ve ona göre kendinize bir çalışma programı belirleyin. Ve neye karar verirseniz verin algoritma öğrenin. Nacizane görüşlerim bu şekilde. Bu bölüme bende kayıt yaptıracağım açıkçası öğrenci kartı ve öğrencilik haklarından yararlanmak adına benim için güzel bir fırsat. Elime ders kitapları geçtiğinde şu yaptığım yorumlarda da yanılmayacağıma eminim. Detaylı bilgi almak isteyenlere özelden her zaman yardımcı olabilirim.

Merhabalar.

Bu bölüme 2. Üniversite olarak kaydımı yaptım. Derslere baktığımda algoritma ile ilgili dersin olmadığını gördüm. Sizinde yazınızda belirttiğiniz gibi algoritmanın kodlamada temel olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 2-3 aydan beri kodlama ile ilgili bir şeyleri kendim yapmaya çalışıyorum (C# ile) fakat bir şeylerin eksik olduğunu farkındayım. Algoritmayı nasıl ve nereden anlayarak öğrenebilirim acaba? Türkçe kaynak varmı önerebileceğiniz?

• luskan kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=40Ip2UkpJDc
    Bu işine yarar belki tam olarak bende bakmadım ama gördüğüm kadarıyla güzel anlatıyor
  • dgs için hazırlıklara başlıyor musunuz arkadaşlar? ben kitapları aldım yavaş yavaş başlıyacağım. araya ingilizceyi de koyabilrisem koyacağım.
  • Arkadaşlar ben bulunduğum ilde uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı kazandım ve ön kayıt yaptırdım internetten ( para yatırmadım henüz ). Aöf'ün web tasarım ve kodlama bölümüne 2. üniversite ile kayıt yapıp ardından uzaktan eğitim bilgisayar programcılığına devam etmeyip web ve tasarım kodlamayı okumaya devam edebiliyor muyum?
  • Hali hazirda Aöf ögrencisiyim... ama 2 sene once falan kayit yenilemedim artik cunki cok sacma bir bolume girdigimi anladim. Bolum degistirmek mumkunmu acaba? yoksa gene uni. sinavinami girmeliyim bu bolum icin.
  • Ben de kayit oldum bu bölüme.

Bir de udemy den android, python, c# ve unity derslerini satin aldım. Sanirim 2 yil icinde bir ilerleme kaydedebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böte okuyorum şuan lisans olarak açıktan 2.üniversite olarakda bunu okuyabilirmiyim?

• Merhaba.Bu konuyu uzun bir zamandır takip etmiyordum yazdıklarınızı okudum.Şu an dgs ile mühendislik bölümlerine geçiş işi kesinleşti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzkırıcı

Merhaba.Bu konuyu uzun bir zamandır takip etmiyordum yazdıklarınızı okudum.Şu an dgs ile mühendislik bölümlerine geçiş işi kesinleşti mi?

Evet.

• sağolun hakan bey
  • arkadaslar konu uzun baktım ama göremedim bu bölüm teknik bir bölümmü acaba bilgisi olan varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dgs olayı ne zaman olacak arkadaslar?
  • girdap7 kullanıcısına yanıt
    hocam bitirdinmi? işe yaradımı cidden yani değermi okumaya okuma süreci nasıl dersler nasıl uygulama falan var mı öğretiyormu bişiler :D cevaplarsan sevinirim bende oraya yerleştim ona göre gidicem Şimdiden Teşekkürler
  • 34xmeto26 kullanıcısına yanıt
    Bolumu bitirdim. Hicbir katkisi yok. Bisey ogretmiyor. Kitaplari veriyor. Ezberleyip sinava giriyosun ve geciyorsun bukadar. Tek artisi elinde diploman oluyor. İs tamamen kendini gelistirmene bagli.

• quote:

Orijinalden alıntı: girdap7

Bolumu bitirdim. Hicbir katkisi yok. Bisey ogretmiyor. Kitaplari veriyor. Ezberleyip sinava giriyosun ve geciyorsun bukadar. Tek artisi elinde diploman oluyor. İs tamamen kendini gelistirmene bagli.
    kitapda vermiyor hocem artık :(
  • net üzerinden mi? uygulaması falan yokmu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34xmeto26

net üzerinden mi? uygulaması falan yokmu hiç
    evet öyle olacakmış galiba
  • hangi ilki seninki ?
  • Dün sabahtan beri internet kayıt işlemleri için uğraşıyorum. Bilgilerimi dolduruyorum en son başvuruyu kaydedeceğim, hata ekranı geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum. WEB TASARIMI VE KODLAMA (ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF)
  • Bu yıl dijital kitaba geçildi yeni kayıt olanlara kitap verilmiyor. Elinde kitap olup ücret karşılığı gönderebilecek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.