Konu çığrından çıkmış, sadece web tasarım konuşulmuyor
mesajım bulunsun
Olsun sonuçta bilgileniyor herkes.
quote:
Orijinalden alıntı: Versace precious
mesajım bulunsun
Web tasarım mı düşünüyorsun?
Web programlamaya mı başlamayı düşünüyorsun?
Yok yok bence lys'ye hazırlanıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: OMéR
Olsun sonuçta bilgileniyor herkes.
İyi de arkadaşım bir konu bu kadar amacından uzaklaştırılır ve kirletilir. lys'ye girecek adamın bu konuya girme ihtimalini söylesene, kim bilgileniyor. Sadece siz sohbet ediyorsunuz. Forum hikaye
quote:
Orijinalden alıntı: hopelephant
quote:
Orijinalden alıntı: Versace precious
mesajım bulunsun
Web tasarım mı düşünüyorsun?
Web programlamaya mı başlamayı düşünüyorsun?
Yok yok bence lys'ye hazırlanıyorsun
evet sınava girdim ve giricem hazirandada..
ama çalışıyorum ayrıca :) smartnet.com.tr reklam gibi olmasında..
sosyal medya işi yapıyorum..sosyal medya danışmanlığıda diyebilirim..
ama yazılımda öğrenmek istiyorum..en azından html bilmek gerekli..
Tam sana göre bir konu o zaman
bilişim eğitimden web yazılım uzmanlığı(150saat) + yazılım veritabanı uzmanlığı(mcpd) ya da MCITP\MSCE kurslarımı devrediyorum ikisi sadece 5bin lira yerine 1500 liradır....
quote:
Orijinalden alıntı: TradeMark
quote:
Orijinalden alıntı: OMéR
Başka ne yapmak gerekir?
Aslında web tasarım'ın temeli HTML'dir. HTML öğrenmesi kolay ancak uygulaması, pratiği bir o kadar zorludur. Buna itiraz eden çok olacaktır. Ancak itiraz ve inkar kaldırmayan bir durumdur, öğrenmesi ne kadar kolay olursa olsun, pratiği tecrübe ve profesyonellik gerektirir. Sorunlara çözüm bulmak, bildiğin bir yöntemle yapamadığını yapmak için yeni yöntemler keşfetmek gerekir. Bu nedenle HTML'i çok iyi kavramalısın. Ardından HTML'in tasarımcı üzerine yüklediği angaryalardan (özellikle stil anlamında) ve çok ileri seviye bir dil olmamasından (yanlış anlaşılmasın, bir programlama dili değil, bir işaretleme dilidir; adı üzerinde) kaynaklanan eksiklikleri gidermek adına (efektler, tarayıcıya müdahale vs.), CSS ve JavaScript iyi öğrenilmeli. Peşinden PHP (ASP'yi ben kişisel olarak önermiyorum da kullanmıyorum da) vb. gibi Sunucu-Taraflı bir dil öğrenmek işine yarar. Ancak, CSS ve JavaScript olmazsa olmaz değilse de, HTML öğrenmeden PHP vb. bir programlama dili öğrenmeye kalkışma, bunu yapmak hiç mantıklı bir uğraş olmaz. Binanın betonunu döküp, demirini sonradan yerleştirmeye çalışmak gibi birşey olur.
arkadaşım işine karışmak gibi olmasın ama asp dili .net platformuna geçtikten sonra php ye tur bindirdi resmen tavsiyem asp.net e geçmen. ayrıca bişey daha söylemek istiyorum web tasarımın temeli html değildir photoshoptur çünkü adı üstünde web tasarım yani bişeyleri tasarlamak bunu htmlde yapamassın html dediğin şey web programlamanın en ilkel ama en temel yöntemidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme