Şimdi Ara

Web Tasarım ve Website İşleriniz Yapılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Website sahibi olmak istiyorsanız seve seve yardımcı oluruz.

Öz Web Tasarım

Web Tasarım ve Website İşleriniz Yapılır

Sizde hemen Öz Web Tasarım a gelerek bizden teklif isteyin!

• Merhaba
    Bir hemşeri derneğimiz için web tasarımı yaptırmak istiyoruz.
    Dernek paketlerine ilave olarak içersinde firma rehberi ve seri ilan bölümude istiyoruz.
    Teklif ve referans gonderirmisinix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çotanak1967 kullanıcısına yanıt
    Gerekli özel mesaj atıldı, iyi geceler.
  • Çalışmanızı çok beğendim. Başarılar
  • Fyani F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz.
  • ağam bizimle eğleniy. 300 liraya web tasarım mı olur :D nabıyonuz flicker 500px falan mı kuruyonuz hacı?
  • Piyasada 60-70 TL civarı satılan scriptler ve tasarımlar çalıntıdır. Hiçbir emek harcanmamıştır lisanslarını kırmak dışında ek olarak bunu kıran kişilerin ne eklediğide muamma. Sağlam bir websitesi temeli istiyorsanız bu ücretler oldukça uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300 lira demişsiniz bu web sayfası için normal bir fiyat bende yeni mezun oldum ama ilk işimi 200 e yapmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuuloc

Piyasada 60-70 TL civarı satılan scriptler ve tasarımlar çalıntıdır. Hiçbir emek harcanmamıştır lisanslarını kırmak dışında ek olarak bunu kıran kişilerin ne eklediğide muamma. Sağlam bir websitesi temeli istiyorsanız bu ücretler oldukça uygun.

kıran kişilerin ne eklediği muamma konusunda haklısın ama o risk göze alınabilir bence. mesela elegant themenın divi wordpress teması 307.000 satmış. bu 307.000 kişide ayrı ayrı para verenler değil ki. 300 bini kırıktır. zaten biri para verip alıyor sonra atıyor dosyaları orjinal lisansla beraber. millette kullanıyor. dolar bu kadar yüksekken hele internet büyük bir kaynakken temaya plugine para vermek mallıktır. siz de vermeyin bence :D hem daha ucuza satın hem daha çok müşteri kazanın.
  • Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.