Şimdi Ara

Web Tasarım Ustaları Yardım Edin!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Web odevi aldım ama ne hakkında yapıcagıma karar veremiyorum...kaynagı cok olan bir konun onerip bana kaynakların linkini verebilecek....Ustalar bana yardım edin....

• kendi yapacağın sitenin konusunu önce kendin kafanda bi oluştur... onda nsonar sana yardım edebilirim...

Kolay gelsin.
  • kaynağı çok olan bir içeriği seçmenin anlamı yok....
    zaten heryerde ulaşılabiliyorsa o bilgilere olmayan bir şeyi yapmak daha ses getirir daha ihtiyaca hitap eder, daha ses getirir...
    ama ben notumu alıym gerisi önemli değil diyorsan o başka tabi...
  • flashMx anlatan bir web sayfası yapabilirsin.
  • Ders konunla ilgili olursa daha çarpıcı olur..
    Mesela Gıda Müh. öğrencisinin Şarap üretimi ile ilgili bir site hazırlaması + puan getirir..(tecribe )
  • Konumu aldım konu futbol(BJK) hocada bjk li oldugu için hem goruntu hemde hocanın sevecegi bir site olacagını dusunuyorum ....kaynak ve template için yardım larınızı bekliyorumm
  • efektif olarak siteni değiştirebileceğin bir modul yap tabi yapabiliyosan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bjk için kaynak heryerden bulursun.
    template içinsewww.templateci.com adresine bi uğra
  • konu cimbom üstüne olsa neler yapardım sana ne flashlar:)))))) hahahahah güzel etkileyici bir flashla başlayan sonra bjk web sitelerinden yararlanıp hatta bjk hakkında genel değilde seni etkileyen en büyük olaylardan birini seçip mesela efsanevi futbolcusu kimse bizdeki metin oktay gibi vs tek bir bölümünü iyi sekilde inceleyebilirsin hocanın ağzını ara tiyo al:))) sonra onu 12 den vur:))))
  • Okudğuğn okul için bir site yaparsan ++++Not gelir.(bu benim düşüncem,sizce olmayabilirde)

Örneğin Bir Script bularak Okulunun resimlerini,öğretmenleri anlatan yazılar,öğretmenlerin resimleri,Sevdiğin arkdaşlar,....giibi açlışmalar yaparsan inan ÇOK İYİ BİR NOTalabilirsin.(bence)

NOT : Bu çalışmayı PHP-Nuke Adlı Scriptle yapabilirsin.
    www.phpnuke.org sitesinden scritp'i indirebilirsin.Ücretsiz dağıtılan bir script zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nur

flashMx anlatan bir web sayfası yapabilirsin.

Arkadaş Flash Mx anlatan bir site yapabilecek olsa buraya böyle bir konu açmazdı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

Okudğuğn okul için bir site yaparsan ++++Not gelir.(bu benim düşüncem,sizce olmayabilirde)

Örneğin Bir Script bularak Okulunun resimlerini,öğretmenleri anlatan yazılar,öğretmenlerin resimleri,Sevdiğin arkdaşlar,....giibi açlışmalar yaparsan inan ÇOK İYİ BİR NOTalabilirsin.(bence)

NOT : Bu çalışmayı PHP-Nuke Adlı Scriptle yapabilirsin.
    www.phpnuke.org sitesinden scritp'i indirebilirsin.Ücretsiz dağıtılan bir script zaten.

+1

• Taner_C haklısın bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.