Şimdi Ara

Web tasarım un yeni halini beğendiniz mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya forumun böyle ayrılması nı beğendiniz mi zaten pek aktif olmayan bi bölüm burası iyice deaktif olacak. Bence Site tanıtım harici kısımlar birleştirilmeli

• Hem fikiriz. Bu sitede ne yazık ki Grafik, Web gibi bölümler ne yazıkki çok pasif. Çok önceleri PS için biraz hareketlendirmek için çabalarım olmuştu. Bir kaç atn dosyası ve plug inn gibi şeylerin tanıtımını ve örneklerini yapıp koymuştum. Pek ilgi görmedi. Sadece dtd nin birkaç paylaşımı var., zaten onun paylaşımları da bir kaç sitede var diğerlerinide takip ettiğim için biliyorum. Ama görüyorum ki sadece "fikirler tartışılıyor" bilgiler pek paylaşılmıyor.

Yinede her işte bir hayır vardır diyebiliriz. Yönetimin kararıdır sonuçta saygı duymak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 24 Ağustos 2006; 18:39:08 >
  • malum bu işler ile uğraşan proflar az zamanları olur kalan zamanlarını forumlarda geçirmelerini bekleyemeyiz işte DH ye vefa borcu olanlar arada sırada giriyor bişeler göz atıp sorulara yanıt veriyor ama sürekli olmuyor.

bence şöle bir sistem olmalı mesela Web Tasarım bölümün modosuna(yata herhangi biri) para yerine o sayfada kendisine reklam alanı verilinsin hem kendi sitenin tanıtımını yapmak için daha çok sorulara yanıt vermek isteyecek hemde ziyaretçiler memnun kalacak.kapitalis zihniyet işte .

çok pasif geçiyor bu kategori bişeler yapmak lazım acilen. geçen çok az sayısı olmasına rağmen bir forumu gizdem orda okuduklarımı daha burda okumuş deyilim
  • Malesef benim de hoşuma gitmedi bu yeni düzen inşallah eski sisteme geri dönerler.
  • site tanıtımı da dahil birleştirilmeli...
    bence yöneticiler yanlış düşünmüşler...
    alışmaya çalışıyorum...
    bir türlü ısınamıyorum.
    eski haline dönse iyi oluy yani...
  • berbat olmuş.
    ben bu olaylardan sonra fazla girmemeye başladım. çünkü neyi nerede bulacğaımı düşünmek istemiyorum.

• Değişiklik olsun istemişler ama bu şekilde kötü olmuş. Bir konuya bakmak için çık üst konuya gir ordan oraya gir uzun iş olmuş kısaca

Eski hali daha güzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vallahi ya hiç güzel olmamış linki bile ezberlebiştim "http://forum.donanimhaber.com/forumid_25/tt.htm "
    keşke eski haline dönse...
  • Aslında bu hali daha işlevsel bence.
    Fakat pek paylaşım olmayan ve bu nedenle rağbet görmeyen bir bölüm olduğu için,günde birkaç kişinin uğrayıp mesaj bıraktığı izlenimini uyandırıyor.
    Şunu da açıkça belirtmekte fayda görüyorum dh webmaster veya webtasarım bölümü bir çok foruma nazaran çok fazla pasif.
  • Bölümün yeni halinin amacı karmaşayı önlemek yapılan reklamları site tanıtımlarının tasarım ve grafikten ayırmaktı

Sonuçta tasarım ve Grafik bölümü tek başlık altında şu anda yani "Tasarım ve grafik" bölümüne giren kişi bölümde tasarım ve grafikle alakalı konularla karşılaşacak "Hazır forum ve portallar" bölümüne giren kişi hazır portallarla ilgili başlıkları görebilecek sitesinin tanıtımını yapmak isteyen kişi gidip "Site tanıtımları" bölümünde yapacak hosting ve domainle alakalı sorunları olan kişi "Hosting ve Domain " bölümünde sorunlarına çözüm arayacak domain satmak isteyen uye gidip "Domain Alım- Satım" bölümünde satıcak domainlerini yani amaç tasarım ve grafikle alakalı konuların diğer konular arasında kaybolup gitmesini engellemek yeni hali şimdilik hoşunuza gitmemiş olabilir zaten düzenlemeler tam anlamı ile bitmedi , ayrıca şuanda "Tasarım ve grafik >> Web Tasarım ve Hazır Kodlar " şeklinde yani Tasarım ve grafik bölümünün bir alt başlıgı var bunun nedeni iki bölümdede çok fazla mesaj bulundugu için birleştirilemedi sitenin boş bir anında yada bakım alındıgında bu bölümlerde birleştirilecek

Bu şekilde kim ne istiyorsa ilgili bölümde kolaylıkla bulabiliecek belki takip etmesi eskisi gibi kolay olmaya bilir ama bir bölümden çıkıp diğer bir bölüme girmek o kadar zor bir şey değil sanırım

Bölümle ilgili değişiklikler sizlerinde fikirleri ile daha iyiye gidecegine inanıyoruz ve tum uyeleriminiz fikirlerine saygı duyuyoruz herzaman fikirlerinizi belirtebilirsiniz sonuçta bölümü kullanan sizlersiniz, Sizlerin bölümden daha rahat faydalanabilmeniz için yeniliklere gidiyoruz.

Düzenlemeler tamamlandıgında inşallah daha iyi bir şekil alacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.