Şimdi Ara

Web Tasarım Kursuna Kayıt Olcam...Yardımcı olurmusunuz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Web tasarım kursuna kayıt olmayı düşünüyorum...istanbul avrupa yakasında en iyi web tasarım kursu önerileriniz bekliyorum...işe yerleştirmeli kurslarda var bunlar hakkında neler düşünüyorsunuz...Yardım ve önerileriniz bekliyorum...şimdiden ilgilenen arkadaşlar çok teşekür ederim...

Saygılar...

bende kendim öğrenmeye karar verdim

ömür boyu işe yerleştirme garantin var. iş sıkıntısı olmz diyorlar ama zaten 6000ytl olsaydı ozamanlar daha mantıklı işlerde kullanılabilrdi

tavsiyem ubkadr uçuk rakamlar vermemendir. sonuçta elinin altında internet var. internette oradan öğreteceklerinden çok daha fazla kaynak bulabilrsin. hele bu kadar paranın 10 da birini yatırım amaçlı kullansan geri dönüşü daha fazla olabilir.

iş konusunda da şunu söyleyebilirm temiz hızlı ve güvenilir iş yaptığı sürece zaten iş sıkıntısı çekmezsin.

detaylı görüşmek için msn@mence.net i eklersen görüşebiliriz

• quote:

Orjinalden alıntı: lynx23

internette oradan öğreteceklerinden çok daha fazla kaynak bulabilrsin. hele bu kadar paranın 10 da birini yatırım amaçlı kullansan geri dönüşü daha fazla olabilir.

kesinlikle katılıyorum. sonuçta her şey sana bağlı. kendini geliştirmeyi yürekten istiyorsan kursa falan gitmene gerek yok

reklam gibi oldu

SEN GİT PROGRAM KIRALI OL AMA TASARIMI BİLMEDİĞİN İÇİN BİŞEY YAPAMAZSIN

ADAMLAR AMBLEM YAPARKEN MAVİ NE ANLAMA GELİR YEŞİL NE ANLAMA GELİR ONU ÖGRETİYOLAR...
    ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● S O O N _ PENTAX _ K-x _ DSLR _ Camera ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

BİLGE ADAM BU İŞİN ERBABI PİYASANIN %80 İ GRAFİK PROGRAMLARI ÖGRETİR AMA BİLGE ADAMIN FARKI TASARIMCILIK RUHUNU AŞILIYIP ONDAN SONRA PROGRAM OGRETİYO

SEN GİT PROGRAM KIRALI OL AMA TASARIMI BİLMEDİĞİN İÇİN BİŞEY YAPAMAZSIN

ADAMLAR AMBLEM YAPARKEN MAVİ NE ANLAMA GELİR YEŞİL NE ANLAMA GELİR ONU ÖGRETİYOLAR...

o kadar parayı bana verin ben damarlarınıza aşılayayım o ruhu

kendi düşüncem bilge adamın bu işten anlamadığıdır hatta hiçbirşey anlamadığıdır. insanın içinde olan bir yetenektir bence bu bilge adam kişiye öyle bi gaz veriyorki sanki kurs bitince 5 milyarla işe başlayacak gibi tavsiyem hiçbir kursa gitme kitaplar al onları oku içinde varsa zaten gerisi gelecektir

• arkadaşlar ilginiz için teşekkürler...internet e-book kitaplar indirdim eğitim videoları indiriyorum , öğrenme konusunda şüphem yok fakat bir işe girmek istediğimde benden sertifika istemiyceklermi ayrıca başka bir sitede biri sadece sertifika almak için internet üzerinden sınavlar var dedi neresi olduğunu sordum şuan cevap gelmedi bekliyorum böyle birşey varmı benim zaten kursa gitme amacım artık ögrenmek değil sertifika en kolay nasıl sertifika alınır...
  • Ben grafik tasarım için bilgiegitim e gididyorum meb. sertifikalı ve ucreti uygun öğretmenli çok ilgili ve çevre edinebileceğin bir ortam iş imkanı doğabiliyo sana şiddetle tavsiye ederim ben halen oradayım ve sadece web tasarım değil bir çok eğitimleri varwww.bilgiegitim.com adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsin yer şişlide..

Orjinalden alıntı: Ciko_Seko

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler...internet e-book kitaplar indirdim eğitim videoları indiriyorum , öğrenme konusunda şüphem yok fakat bir işe girmek istediğimde benden sertifika istemiyceklermi ayrıca başka bir sitede biri sadece sertifika almak için internet üzerinden sınavlar var dedi neresi olduğunu sordum şuan cevap gelmedi bekliyorum böyle birşey varmı benim zaten kursa gitme amacım artık ögrenmek değil sertifika en kolay nasıl sertifika alınır...

arkadaşım hiçbir yer (askeriye hariç) grafik veya web tasarım için sertifika istemez. işi biliyorsan zaten yaparsın bu lise diploması değilki. ayrıca photoshop'u öğrendiğinde zaten buna ihtiyacın olmayacak (anlarsın ya )
    Amd Athlon XP 3000 Box 64 Bit Soket 939 Venice - Asus A8N5X NF4 DDR SES+GLAN+SATA 16X 939p -512 Mb Ddr-400 Kingston - Ewer Power 400 watt Kasa - Asus EN 6200TC 512 / TD 256M/A PCI-E -Samsung 200 Gb 7200rpm 8 Cache SATA2 - 17" Samsung 740N LCD Siyah - Lg DVD-RW 4163B Siyah 16X - A4 Tech Q PS/2 multimedia klavye - A4 Tech PS/2 Optik Desingner Mouse - Zoom X4 5551 Modem - Standart Speaker

• bilgeadamda okumus gibi kötülemişssiniz size gülüyorum :D

bilgeadam su an bu ülkede bu işin kralıdır hangi kursa bakarsanız bakın en basta ortam olarak malzeme olarak bilgeadam 1 numaradır

öğretmen acısındanda cok iyi hocalar var

misal türkcell in o sarı karıncayı vs vs yapan hocaları her gün görüyorum ve derse giriyolar

ve iş garantisi de vardır ama mecbur diillerki ztn

bu arada corel freehand fln öğretmiyolar gelecegin prgramlarını öğretiyolar illustrator indesign gibi çünkü ilerde diğerleri hatırla olarak kalacak

Orjinalden alıntı: Ciko_Seko

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler...internet e-book kitaplar indirdim eğitim videoları indiriyorum , öğrenme konusunda şüphem yok fakat bir işe girmek istediğimde benden sertifika istemiyceklermi ayrıca başka bir sitede biri sadece sertifika almak için internet üzerinden sınavlar var dedi neresi olduğunu sordum şuan cevap gelmedi bekliyorum böyle birşey varmı benim zaten kursa gitme amacım artık ögrenmek değil sertifika en kolay nasıl sertifika alınır...

Sertifika yerine kendine portfolyo hazırlaman yani birkaç tane gerçekten göze hoş gelen ,eğer istiyorlarsa içerisinde programlama olan siten olursa iş bulman daha kolay olur.Çünkü sertifika almak zor bişey değil ve bunu işverenlerde artık biliyor. Her ehliyeti olana şirketin arabasını emanet etmemek gibi herkese tasarımı emanet etmiyorlar Uzun lafın kısası sertifika yerine referans gösterebileceğin site derim ben.....

• 2005 ekimde başladım bilgeadama. ne kadar zaman geçmiş. Eğitim iyi. Tasarım diyorsunuz. biraz istekli olunca size kendinize yeterli olabilecek programlamada öğretiyorlar. Yeterki zamanınızı boşa harcamayın.
  • BİLGE ADAM HARİÇ DİGER KURSLARI TAVSIYE EDERIM..BURDAN PROTESTO EDİORUM BİLGE ADAMI.DISARDAN NEKADAR İYİ OLSADA ÇOK BERBAT BI EGİTİMİ VAR BEN 10 AY KATLANDIM SIRF BELGELER İÇİN ADOBE SERTİFİKALRI..BEN TAVSİYE ETMİORUM.GİDECEKLERE BENDEN SÖLEMESİ.

VERDİKLERİ EGİTİM YETERSİZ. BENİM DÜŞÜNCEM BU.VE BENİMLE MEZUN OLAN ARKADAŞLARIMDA AYNI DÜŞÜNCEDELER.İYİ HOCAYA DENK GEIRSENİZ YASADINIZ AMA EN GICIGINA DENK GELIRSENIZ KÖTÜ...

KURS BITTI VE HALA BELGELERİ ALAMADIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djapocalypse -- 16 Ocak 2007; 14:52:54 >

Katılmak İçin Tıkla...
  • Acizane fikrim;meb sertifika kursları.En azından para vermezsin ve elinde sertifika olur.elindeki parayla kendini geliştirecek bir sürü döküman elde edersin.dediğim gibi acizane bir fikir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.