Şimdi Ara

Web Tabanlı Online CRM Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullanılan teknoloji ürünleri arasında, iş hayatında kullanılan bu ürünlerin sayısı oldukça fazla ve gün geçtikte arttığını görüyoruz. Özellikle müşteri ilişkileri konusunda önemli gelişmeler kat ediliyor. Müşteri ilişkileri yönetimi konusunda oldukça kullanışlı son derece fayda sağlıyorlar. Bunlardan biri de web tabanlı CRM. CRM, Customer Relation Management anlamına gelmektedir. Müşteri ilişkileri yönetiminde kullanılan bu program, hem kullanıcı açısından hem firma açısından ve en önemlisi müşteri açısından çok faydalı bir yazılımdır. Böylelikle bu üçlü arasında sistematik bir ilişki kurulmakta ve bu ilişkinin kayıpsız bir şekilde gelişerek devam etmesi sağlanmaktadır.

    Web tabanlı CRM yazılımının kullanışını biraz açıklayalım. Bu yazılım sayesinde müşterinin tüm bilgileri, program veri tabanına kaydedilir. Firma yetkilisinin adı ve soyadından tutun da tüm sipariş elamanlarına kadar her şey kaydedilir. Yetki verilen kullanıcılara açık olduğu için tüm firma çalışanlarının her zaman en güncel bilgiyi görebilmeleri sağlanmaktadır. Bu durumda firma, kurumsal yapısını daha güçlendirmekte, müşterilerinin kendilerine olan güvenini arttırmaktadır. Durum ne olursa olsun hata oranını çok düşük seviyelere indiren web tabanlı CRM, firmanın prestiji açısından da son derece önemlidir. Ürün yada hizmet satıyorsanız programla herşeyi kayıt altına alabilir, iletişim bilgilerini not edebilir. Bu kişilerden biri firmayı aradığında, müşteri ilişkileri yetkilisi aynı anda bu müşterinin tüm bilgilerine birkaç saniye içinde ulaşabilir. Eğer müşteri farklı bir numaradan aradıysa bu numarayı da hemen kayıt edebilir, gerektiğinde müşterisine bu numaradan ulaşabilir. Böylelikle müşteri ilişkileri yönetimi web tabanlı CRM yordamıyla özgün bir şekilde yönetilebilir. En önemlisi de müşteri bilgilerinin sürekli güncel tutulmasıdır. Web tabanlı olması da ayrı bir avantajdır. İstenilen her yerden bu programa giriş yapılarak, yapılması gereken işlemler yapılabilir ya da firma yetkileri bu sistem üzerinden firmasının müşterileri ile olan iletişim sonucunda doğan alışverişleri, sipariş detaylarını, iş takvimini denetleyebilir. Hatta yapılan ödemeler bile bu program üzerinden takip edebilir. Yani tüm bilgiler bu program üzerinden takip edilebilir. Görüldüğümüz üzere bu, firma yetkilileri yada sahipleri için de oldukça önemli bir denetim programı haline dönüşebilir.


    Web tabanlı CRM, kurumsal olmak için çaba harcayan firmalar için önemli bir çözüm ortağı olabilir. Çünkü müşteri ilişkileri bazen yapılan işin kalitesinden bile önce gelir. Çünkü iletişim her şeyden önce gelir ve müşterilerle kurulan diyalog, sonraki adımların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine ışık tutabilir. Bu durumda firma bu ve benzer programlar ile firmalarına, şirketlerine yön verebilirler.. Web tabanlı CRM programı, kolaylıkla edinilebilecek bir program olup, müşteri ilişkilerinize olumlu yön verebilmenizi sağlayan bir program olup, son dönemde birçok firma tarafından kullanılmaya başlandı. Kullananlar da faydalrını gördüler ve kendilerini sürekli geliştirerek müşteri hizmetlerine yön verdiler. Bu da kazançlarını artırmaya başladı bile.

    Modüller

    Kişiler yada Firmalar
    Ürün yada Hizmet
    Hatırlatıcılar ve Takvim
    Görev Yönetimi
    Teklif Yönetimi
    Ön Muhasebe
    Raporlar

    Detaylı bilgi için Tıklayın.https://www.basarbilisim.com/crm-programi [link=https://www.basarbilisim.com/crm-programi][/link]

    [simage][/simage]Web Tabanlı Online CRM Programı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-basar34 -- 15 Kasım 2016; 17:58:27 >







  • Merhaba, biz planports kullaniyoruz. Son derece kullanimi kolay web tabanli bir program. Tum satis islemlerinizi de yonetebiliyorsunuz. Tavsiye ederim.



    Https://www.planports.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.