Şimdi Ara

Web sitesi nereden satın alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , domain alan adı satın almak istiyorum ama nereden , nasıl alacağım ve ücreti nasıl oluyor aylık altı aylık yıllık falan mı veriyoruz.Ayriyetten birsey daha sormak istiyorum , bu sitenin arkaplanını logosunu yazıların fontunu ve rengini nereden değiştireceğini vs. onları normal bir kullanıcı yapamaz mi ekstra ücret vererek bu işle ugrasan birinemi yaptırıyoruz ve içeriğini istediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz (örn:ürün satabilir miyiz) Cevaplarını icin şimdiden teşekkürler , herkese iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• godaddy, hostgator, turkticaret vs bir sürü site var, ücret yıllık oluyor , site kurmak istiyorsan hosting de alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedar Block Piru

Arkadaşlar merhaba , domain alan adı satın almak istiyorum ama nereden , nasıl alacağım ve ücreti nasıl oluyor aylık altı aylık yıllık falan mı veriyoruz.Ayriyetten birsey daha sormak istiyorum , bu sitenin arkaplanını logosunu yazıların fontunu ve rengini nereden değiştireceğini vs. onları normal bir kullanıcı yapamaz mi ekstra ücret vererek bu işle ugrasan birinemi yaptırıyoruz ve içeriğini istediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz (örn:ürün satabilir miyiz) Cevaplarını icin şimdiden teşekkürler , herkese iyi akşamlar.

Merhabalar;

Sorularınızı elimizden geldiğince yanıtlamak istemekteyiz,

Alan adı ( domain ) satın alabilmeniz için, alan adı tescil edebilen firmalar ile çalışmaız gerekmektedir. ProIrc olarak alan adı tescil etmekteyiz. Alan adları uzantılarına göre farklı fiyat politikalarına sahip olabilmektedirler. Biz, .COM, .NET ve .ORG gibi alan adlarını 31.90 TL'ye ve diğer 150'den fazla uzantıda alan adı tescil hizmeti sunmaktayız. Alan adı tescil işlemlerinde minimum 1 yıl, maksimum 10 yıl şeklinde tescil edilmektedir. Alan adı tescil işlemi, sizin adınıza yapılmaktadır ve yönetim hakkı size aittir. Alan adlarını online olarak tescil etmekteyiz. Yani, kredi kartı veya paypal ile ödemelerde alan adınız otomatik olarak birkaç saniye içerisinde tescil edilmekte ve kullanımınıza sunulmaktadır.

Web sitenizi oluşturmanız için ilk olarak alan adı tescil edilmeli, ikinci olarak hosting hizmeti alınmalıdır. Hosting hizmeti, web sitenizin dosyalarının barındırılacağı sunucudan size ayrılan alan demektir. 24 saat boyunca web sitenizin aktif çalışmasını sağlamaktadır.

Web sitenizin arka planı, logo e diğer işlemler web site dosyaları üzerinden yapılmaktadır. Web site dosyalarını isterseniz kendiniz, isterseniz bir şahıs/firma aracılığıyla oluşturabilirsiniz. Hazırlamak istediğiniz web sitesine göre internet üzerinde ücretli yada ücretsiz birçok servis bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse, blog oluşturmak isterseniz, WordPress sistemi kullanabilir ve ücretsiz binlerce tema bulabilirsiniz. Forum kurmak isterseniz, SMF, MyBB gibi sistemler kullanabilir ve binlerce tema bulabilirsiniz. Satış yapmak isterseniz, Opencart gibi sistem kullanabilir ve satış yapabilirsiniz.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Daha önce Proirc ile çalıştım güvenilir firmadır ama ben domain almıştım hostingleri nasıl bilemem

• Merhaba,
    Taleplerinizi Vebarocco web tasarım üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Gerek hostig gerek web tasarım çalışmalarınızın tamamını sorunsuz bir biçimde Vebarocco gerçekleştirecektir.www.vebarocco.com adresinden sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Merkez ofisimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılar

• Öncelikle merhabalar kendiniz değişebilirsiniz fakat kodları yanlış yazdığınızda çeşitli hatalar almanız mümkün.Türkçe yazı yazan yerleri değiştirmeniz daha az riskli.

İkincisi internetten satış yapmak sandığınız gibi birden olacak bir iş değil.
    ilk önce e ticaret sitesi kurmanız lazım.sonrasında sitenizin içerisine ürün ekledikten sonra sitenin reklamını duyurmak lazım.
    Bunların hepsi ciddi maliyet istiyecek işler.

Ben bu hususta yazılımcı olarak maliyet bakımından risk almayı seviyorsanız deneyebileceğinizi öneririm fakat ne alanda site kurmak istiyorsunuz buna göre sizin için iyi olurmu bunları görüşmek isterseniz.
    iletişim adresim
    mesajdefterim@gmail.com
    burdan bana mail atabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.