Şimdi Ara

WEB SİTESİ NE KADARA YAPARSINIZ. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

fuducuk evet dostum sana katılıyorum mükemmel bir açıklama yapmışsın. İnsanın zamanı müsayit odukça zaten birbirlerine yardım eder..ki edilemesse bukadar sitemle eleştiri yapılmamalı.saygılar iyi çalışmalar..
    Orjinalden alıntı: fuducuk

Saygılar sevgili Theflood, sana da iyi çalışmalar.

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • burası paylaşım ortamı paylaşmak karşılıklı olur ister karşılığını ister ister karşılıksız ufak ya da devasa bişey olsun farketmez olayı kişişelleştirmenin manası yok bence ayrıca dipnot eklemek istiyorum o programlar kolay öğrenilmez harcanan zamanı biliyorum parayla geri alınmaz o saatler..

saygılar
    fuducuk , iyi çalışmalar

Katılmak İçin Tıkla...

o bir flashör....
  • quote:

Orjinalden alıntı: smooge

burası paylaşım ortamı paylaşmak karşılıklı olur ister karşılığını ister ister karşılıksız ufak ya da devasa bişey olsun farketmez olayı kişişelleştirmenin manası yok bence ayrıca dipnot eklemek istiyorum o programlar kolay öğrenilmez harcanan zamanı biliyorum parayla geri alınmaz o saatler..

saygılar
    fuducuk , iyi çalışmalar

Saygılar bizden sevgili Smooge

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • yha alacaksın 100 mb lık bi host bi de domain hepsi tutcak 40 milyon internetten portal beğencen açıklarını kapatcan oldu bitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.