Şimdi Ara

web sitesi kurarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi web sitesi kurmak istiyoruz nasıl bir site olmalı, hangi konularda en güzel karlar yapılır, tasarımda dikkat edilmesi gerekenler neler, yasal yollardan kurulduğu zaman ortalama aylık masraflar ve harici masraflar (ilk işe başlarken) bilgisi olanlar varsa lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3737

Arkadaşlar bi web sitesi kurmak istiyoruz nasıl bir site olmalı, hangi konularda en güzel karlar yapılır, tasarımda dikkat edilmesi gerekenler neler, yasal yollardan kurulduğu zaman ortalama aylık masraflar ve harici masraflar (ilk işe başlarken) bilgisi olanlar varsa lütfen yardım edin

Öncelikle e-ticaret sitesimi normal site için gerekenler domain hosting lazım wordpress tabanıyla açabilirsiniz. çok masraf çıkmaz. ayrıca yardım almak isterseniz site kurulumu hakkında yardımcı olabiliriz. ucuza

• Merhaba,

Konuyu açalı uzun süre geçmiş ama bu konu ile ilgili güzel bir makale yayınlanmış. E-ticaret sitesi açmayı düşünenlerin ilk yapması gereken işlemler sade bir şekilde anlatılmış. Benim için de faydalı oldu.

https://bilgialnet.com/e-ticaret-sitesi-kurarken-dikkat-edilmesi-gerekenler/
  • Domain'i düzgün seçmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.