Bildirim
web sitesi kurarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet3737
Arkadaşlar bi web sitesi kurmak istiyoruz nasıl bir site olmalı, hangi konularda en güzel karlar yapılır, tasarımda dikkat edilmesi gerekenler neler, yasal yollardan kurulduğu zaman ortalama aylık masraflar ve harici masraflar (ilk işe başlarken) bilgisi olanlar varsa lütfen yardım edin
Öncelikle e-ticaret sitesimi normal site için gerekenler domain hosting lazım wordpress tabanıyla açabilirsiniz. çok masraf çıkmaz. ayrıca yardım almak isterseniz site kurulumu hakkında yardımcı olabiliriz. ucuza
-
Merhaba,
Konuyu açalı uzun süre geçmiş ama bu konu ile ilgili güzel bir makale yayınlanmış. E-ticaret sitesi açmayı düşünenlerin ilk yapması gereken işlemler sade bir şekilde anlatılmış. Benim için de faydalı oldu.
https://bilgialnet.com/e-ticaret-sitesi-kurarken-dikkat-edilmesi-gerekenler/ -
Domain'i düzgün seçmek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X