Şimdi Ara

Web Sitesi Kuracağım[YARDIM]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta sürem var.Ufak bir aile şirketimiz var ve şirketin web sitesini kurma,düzenleme işi bana kaldı.Birkaç yıl önce şirketin web sitesini kurmuştum.Bir yıllık alan adı almıştım ve sonra yenileme gereği duymadık o öyle gitti.Aldığım yerde hazırdı herşey.Artık teknik bir adı vardır onun bu işi bilenler bilir.Kod falan yazmıyordum yani.Html kodları kopyalayıp takvim yapıştırıyordum mesela bir yere.Siteyi öyle düzenlemiştim.Tamamen amatör bir şekilde.Zaten profesyoneli de lazım değil.Tekrar o şekilde birşeyler yapmam gerekiyor.Size zahmet bir yol yordam gösterirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• yol yordam dan kastınız ne demek. daha önceden yaptığınız sizin için yeterli ise aynısını yapın.

ama kurumsal bir site yapmanızı tavsiye ederim. şirket küçük de olsa web sitesi düzgün olursa kalitenizi artırır ve imajınızı değiştirir.
  • Benim istediğim hazır web sitesi sanırım.Ben fotoğrafını,videosunu ekleyecem işte ne bileyim şablon hazır olacak ben sadece üzerinde oynayacam.Bahsettiğim olay hazır web sitesi olyor sanırım.Daha önce hiç araştırmadan almıştım bir firmadan yönetici paneli falan vardı oradan düzenliyordum.Şimdi benim sormak istediğim ben 5 yıllık alacam bu seferki siteyi ve hem fiyatı uygun hemde iyi hizmet veren bir site olsun istiyorum.Dediğim gibi aile şirketi,bana kalsa verin bu işin profesyoneli yapsın diyorum ama kuşak farkı olduğu için ve sanırım hala bir web sitesinin şirket için önemini anlamadıkları için o kadar profesyonele girmeye gerek yok diyorlar. :) Bu konuda bana önereceğiniz firmalar varsa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan23

Benim istediğim hazır web sitesi sanırım.Ben fotoğrafını,videosunu ekleyecem işte ne bileyim şablon hazır olacak ben sadece üzerinde oynayacam.Bahsettiğim olay hazır web sitesi olyor sanırım.Daha önce hiç araştırmadan almıştım bir firmadan yönetici paneli falan vardı oradan düzenliyordum.Şimdi benim sormak istediğim ben 5 yıllık alacam bu seferki siteyi ve hem fiyatı uygun hemde iyi hizmet veren bir site olsun istiyorum.Dediğim gibi aile şirketi,bana kalsa verin bu işin profesyoneli yapsın diyorum ama kuşak farkı olduğu için ve sanırım hala bir web sitesinin şirket için önemini anlamadıkları için o kadar profesyonele girmeye gerek yok diyorlar. :) Bu konuda bana önereceğiniz firmalar varsa çok memnun olurum.

Pm atın konuşalım.
  • Şirketim bir şirketle anlaşma sağladı hepinize ilginiz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    9 yıl önce açıldı
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.