Şimdi Ara

!!! Web Sitesi İndirme Yazılımları (Resim/Müzik/Video Vs.) !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
90.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, java applet ile ilgili programları (ve diğer belirtilen birçok programı da) denedim ancak bir türlü siteyi indiremedim. html dosyasini indirdim ancak applet eksik hatasi veriyor. Fikri olan???

sitenin adı bu:http://www.vista.it/zoom/comra/z3dp.htm?comra-gplacidia

teşekkürler
  • Çok Güzel Bi Paylaşım Teşekkürler.
  • peki bir sitedeki .php olarak indiren varmı php kodlarını tamamiyle bir nevi script gibi ?
    varsa adı neee
  • bie izlemeden indir web sitwsini indiricem kaç saat sürere acil yarıdm.
  • Teşekkürler..
  • arkadaslar emeginize saglık hepınızın cok ii sentezler ;)
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Ben bir sitenin tamamını değilde yalnızca bir kısmını indirmek istiyorum.Örneğinwww.bilgiportali.com adresinden yalnızca ekonomi topiği altındaki web dosyalarını indirmek için ne yapmalıyım diğer türlü bütün siteyi indirmek zor oluyor
  • Eğer programa direk o linki girersen olur heralde.Bir dene.Yani direkwww.bilgiportali.com girme ekonomi sayfasının linkini yaz.Mesela sallıyorumwww.bilgiportali.com/ekonomi.php gibi.

• ewt daha önce dediğin gibi yaptım fakat ekonomi başlığı altındaki makaleleri yüklemiyor sadece ekonomi sayfasının indexini,giriş sayfasını kaydetiyor işin içinden çıkamadım bir türlü
  • teşekkürler
  • teşekkürler arkadaş. bu programlarla komple siteyi indirirken sitedeki zip, rar, word, excel vb halde siteye eklenmiş haldeki dosyalarıda indirebilirmiyiz veya bu işe yarayacak bir program varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunerkek54 -- 14 Haziran 2009; 14:40:23 >
  • güzel
  • WebRipper programının 1.33 sürümü çıktı.

• BackStreet Browser tam istediğim program çıktı. Tüm siteyi indirdim.
  • çok sağ ol üstat :)
  • çok sağ ol üstat :)
  • Teleport pro yu indiriyorum teşekkürler
  • Arkadaşlar ben daha farklı birşey soracağım.

İnternet üzerindeki kurulmuş yani sadece oradan giriş yaparak sadece site üzerinde açabildiğimiz bir programı indirip offline olarak kullanmak istiyorum bunu nasıl gerçekleştirebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.