Şimdi Ara

WEB SİTESİ AÇMAK İSTİYORUM AMA HİÇ Bİ BİLGİM YOK LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bİ KIZ İÇİN Bİ WEB SİTESİ AÇMAK İSTİYORUM. KIZLA DAHA ÇIKMIYORUZ.AMA SİTEYİ YAPARSAM SÜPER Bİ ATAK OLUR BASİT BİŞEY OLSADA YETER. İSTEDİĞİM ÖZELLİKLER.

1.SİTENİN RENK AYARLARINI FALAN YAPABİLİYİM
    2. SİTEDE MÜZİK ÇALSIN. MÜZİK MENÜSÜ OLSUN KÖŞEDE Bİ YERDE PAUSE'YE BASINCA DURSUN.
    3. RESİMLER FALAN EKLEYECEĞİM.
    4. ŞİİRLER VS. YANİ YAZILAR.
    5.VİDEO OLURMU BİLMİYORUM OLURSA SÜPER OLUR.

YÜKLEDİĞİM RESİMLER SLAYT OLARAK GÖSTERİLİRSE GÜZEL OLUR.

HOSTİNG'İ BEDAVA OLSUN..

ARKADAŞLAR BEN BU KONUNUN CAHİLİYİM BU İŞLERİ BİLEN ARKADAŞ YARIM EDERSE ÇOK SEVİNİRİM.

kral_murat_1903@hotmail.com ekleyin daha iyi iletişim kurarız. şimdiden tşkler

• arkadaşım ii bir wep sitesi acmak istiyorsan bedava-sitem.com adresinden wep siteni açabilrisn ayrıca istediğin bütün wep tasarımlarıda içinde.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Captain_Brunzo

arkadaşım ii bir wep sitesi acmak istiyorsan bedava-sitem.com adresinden wep siteni açabilrisn ayrıca istediğin bütün wep tasarımlarıda içinde.

Saygılar

iste .tr.gg sitesi acandan bundan fazlasi beklenmez

@ZoRKuN_18

bak kardesim sakin ama sakin .tr.gg acma hicbir yere varamazsin bedava ftp al orda teplate editleyip ugras ama sakin .tr.gg acma bu arada mesjlarini kucuk harflerle yazarsan daha iyi ollur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnoMANYAK -- 20 Haziran 2008; 20:35:44 >
  • Web Page Makeri Araştır.Bir öğren.Yada ben zekiyim çabuk kavrarrım diyorsan hemen dreamweaweri bul
  • sana birkaç önerim olacak
    http://internetkurtu.blogcu.com/
    burada wep sitesi yapma hakında daha detaylı bilgi bulacağına eminim.
  • İsteklerin cok iyi falan harika bi düşünce :) ama sonuna hosting bedava olsun diye yamışsınya orda koptum yahuu :) allah iyilini versin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.