Şimdi Ara

Web Sitem açılmıyor,Ama serverde sorun yok.Yardım PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ftp ye girebiliyorum her türlü işlemi yapabiliyorum public_ftp içindeki dosyaları download edebiliyorum ancaaak..
    Public_html(www) deki hiç bir veriyi açamıyorum bağlanamıyorum indexi açarken auto search oluyo,cpanel açılmıyo,dosyaları indirmeye kalkarken sunucuya bağlanamıyo diyo, firefoxta bağlanma isteğiniz kabul edilmedi diyo..
    sorun büyük ihtimal public_html klasöründe nedenide birkaç gereksiz dosyayı silmiş olmam (ben sadece cpanelden sildiğim forum klasörlerini sildim birkaçta php mod falan),gerekli bir dosyayı bilmeden silmiş olabilirim..
    bu sorunu nasıl çözebilirim restore yapabilirmiyim hosting şirketi amerika/texasta,yarım yamalak ing le email çektim ama auto cevap geldi bişi anlamadım sorunu çözmediler belki de anlaşılmadı :D hosta işim düşmeden sorunu nasıl halledebilirim(host yeni olduğu için fazla veri yok db sinin yedeğinide almadım zaten..public_html dosyasındaki bu hatayı nasıl çözebilirim başka siteden çalışan bir aynı klasörü çeksem çalışırmı (bana özel dosyaları ellemeden).Yardım lütfen birçok foruma yazdım 1 tane cvp bile veren yok son umudum bu forum....







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.