http://caddemt2.org/ sitesini açtım fakat dns ayarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yapınca giriliyor siteye otomatik dns deyince girilmiyor bunun nedeni nedir ?
Web sitenizin alan adı tanımlaması henüz servis sağlayıcınızın DNS'lerinde yer etmemiş. Birkaç gün içinde düzelecektir. Düzelmezse de yapılacak bir şeyler var tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Web sitenizin alan adı tanımlaması henüz servis sağlayıcınızın DNS'lerinde yer etmemiş. Birkaç gün içinde düzelecektir. Düzelmezse de yapılacak bir şeyler var tabi.
Yorumun için teşekkurler.Peki ne yapılabilir ?
sorun düzelmiş sağolasın kardeş
Kendi kendine düzelir işte böyle zaman geçtikçe.
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Kendi kendine düzelir işte böyle zaman geçtikçe.
gene bozulmuş :D
Bunun nedeni biraz karışık hocam. Ben de tam anlamadım. Bazı DNS sunucuları aynı IP için farklı NS kayıtları vs. dönebiliyor.
Eskiden bir ay kadar bir siteme Eskişehir'deki bir bölgeden ulaşamadım. O esnada ise başka yerlerden girenler ulaşabiliyordu siteye. Ya da ben ulaşabiliyorken başkaları ulaşamıyordu. Yurtdışı hosting kullanırken başıma birkaç defa gelmişti. Yurtiçi hosting sitelerde gelip gelmediğini hatırlamıyorum tam. Ama zamanla düzeliyor gibi de, işte bir ay da sürebilir daha fazla da.
Hosting sunucunuzun WHM'den NS ayarlarını kontrol edin derim. Bunlar ile ilgili şeyler de olabiliyor. Bir sefer ayarlarımın kendiliğinden değiştiği olmuştu. Ya da IP tablolarında bir sorun da oluşmuş olabilir vs. Biraz inceleyin sunucu ayarlarınızı da derim.