Şimdi Ara

Web Sitelerinden İyi Anlayanlar Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece benim pcden açınca sürekli verdiğim notlar gelsin istiyorum öyle bir şey mümkün mü?Yani 40'ı 50 yapıcam ama sayfayı yenileyince falan gitmiyecek o 50
    Geçici olarak yapıyorum ama yenileyince gidiyor.
    Arkadaş şu okul yüzünden dolandırıcı oldum çıktım te allam ya.Kaç yaşıma geldim neler yapıyorum.
     Web Sitelerinden İyi Anlayanlar Bakabilir Mi?

• Savaş Cebeci kim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

Savaş Cebeci kim?

Youtube yaz.Ona mi takildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BosYapmayiSeverim -- 1 Haziran 2015; 19:00:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BosYapmayiSeverim kullanıcısına yanıt
    ona takılmadım cevap yazcaktım aklıma ögeyi denetleden küçükken yaptığımız değiştirmeler geldi o yüzden vazgeçtim.

Üniversiteyi hackleyerek yapabilirsin.

• quote:

ona takılmadım cevap yazcaktım aklıma ögeyi denetleden küçükken yaptığımız değiştirmeler geldi o yüzden vazgeçtim.

Herif daha kendi tarayıcısında düzenleme yapamıyor sen bir de üni sistemini hackle diyorsun:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hty.enyalios -- 1 Haziran 2015; 19:05:16 >
  • quote:

Onu biliyorumda benim sansima birsey olur sayfayi falan yenilerim falan bana farkli birsey lazim

• Ben tam bilmiyorum da kullandığın yazı fontunu bulup 4 yerine 5 tanımlama gibi bir şey oluyorsa bir araştır derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Yardim edin

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

Ben tam bilmiyorum da kullandığın yazı fontunu bulup 4 yerine 5 tanımlama gibi bir şey oluyorsa bir araştır derim.

Klicimi peki hani siteyi yenileyince yine degerleri istedigim sekilde kalir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim

quote:

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

Ben tam bilmiyorum da kullandığın yazı fontunu bulup 4 yerine 5 tanımlama gibi bir şey oluyorsa bir araştır derim.

Klicimi peki hani siteyi yenileyince yine degerleri istedigim sekilde kalir mi

olmaz bence bunun için yeni bi html sablonu olustur sayfayi oraya tasi yada direk sayfa aliniyosa al notlari degis kalir

• Tr.gg li bir site ac. Giris kismini ayni yap. bilgiler girilince onceden degistirip ss aldigin not sayfasina yonlendir.yani ss gozuksun girince.

• BosYapmayiSeverim kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz bi site oluştur. Şu sayfanın aynısını da index olarak oluştur yada daha iyi birşey istiyorsan giriş bölümü yaparsın en basitinden id,pw doğru ise notları göster hesabı falan filan.
    Başka türlü olacağını sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 1 Haziran 2015; 20:53:00 >
  • Bunları düşünceğine şu ödevlerine çalışsaydın simdi böyle bi derdin kalmayacaktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.