Şimdi Ara

## web siteleri nasıl yapılır## yardım! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
33.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadş bedava forum yap kolay turan_1994@hotmail.com ekle anlatıyım
  • Kardeş sana tavsiyem ilk önce frontpage 2002 yi kur,programı aşağıdaki pdf dosyasını indirerek kılavuzundan inceleyerek birazda deneme yanılma yöntemi ile çözersin,bu aşamada siteyi hazırlarsın sıra siteni web ortamına taşımaya gelir o esnada ftp devreye girer ftp frontpage de hazırladığın dosyaları ve dökümanları web e aktarman için kolay bir yoldur,bunun içinde cuteftp isimli programı kullanabilirsin.Önce siteni ücretsiz hosting veren sitelerde denemeni ve hoşuna giden bir seviyeye gelince ücretli hosting satın almanı tavsiye ederim.Birde ücretsiz ftp desteği olan hosting siteleri var kayyo.com bu türkçe birde tripod var yalnız bu ingilizce ve birazda reklam koyuyor.Bunları yaptıktan sonra zaten bayağı pişiceksin o zaman flash a giriş yaparsın.Kolay gelsin
  • bana uygun bi PhotoShop programı söylermisiniz?
    linki de verirseniz daha iyi olur
  • webderslerinde bulabilirsin
  • TEŞEKKÜRLER YA artık bende merak ediyorum bu web siteleri nasıl yapılıyor diye
  • Biraz eski konu ama yeni konu açmaya gerek duymadığım için birkaç soru soracam illa dışardan destek alınmalı mı hosting filan, ben kendim birşeyler yapamaz mıyım bir kaç program aracılı ile kendi server'ımı oluşturamaz mıyım? dh'nin alt yapısı nasıl? elimde nvu programı var sadece html düzenlemek için mi kullanılıyor? bunları cevaplarsınız çok sevinirim sadece kendime ait web alanı istiyorum
  • Basit uygulamalardan başlayarak kendiniz de yapabilirsiniz. Ücretsiz domain veya hosting hizmeti veren yerlerde deneme yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Ancak ücretsiz hizmet sağlayan sitelerde bir çok uygulama kısıtlıdır.

Dönem dönem domain ücretlerinde firmalar kampanya yapmaktadır. Örneğin 1.99 YTL'ye info uzantılı domain satan firmalar vardı. Ya da hosting hizmeti alan müşterilere ücretsiz domain sağlayan firmalar da var. Hatta bu firmaların bazıları ücretsiz web sitesi bile veriyor.Ör: http://www.internettescil.com.tr . Kodlama ile uğraşmak istemeyen kişiler hazır site uygulamalarından yararlanıp çok bilgili olmasa bile kendisine web sitesi yababilir.

• merak güzel şey web tasarımı yapmaya başlayınca siteleri daha farklı bi gözle görmeye başlıyosun :)
    hııım şukadara şukadarlık bi tablo koymuş içine şunu koymuş orasını böyle yapmış yada div mi kullanmış acaba? dur kodlarına bi bakayım falan... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolog452 -- 22 Eylül 2008; 10:21:38 >
  • Merhabalar,
    Artık web site yapmak çok kolay.
    http://www.sitemturk.com da site yapma rehberi var.
    Başarılar diliyorum Size.
  • Web site yapma rehberi
    www.sitemturk.com
  • İşe bedava site yapmayla başla.
    www.bedava-sitem.com burdan html kod koyarak bişeyler yapmaya çalış yavaş yavaş öğrenirsin.
  • Arkadaşlar mesela bu sitede sitenhazır.net çok güzel şekilde anlatılmış eğitim seti var bi bakın isterseniz !!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.