Bildirim
web site dizayn programları arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Böyle birşeyin olduğunu sanmıyorum fakat para vermek istemiyorsan bedava scriptleri kullanabilirsin. _____________________________ -
Visual Studio 2010 da kod yazmadan web tasarımı oluşturabilirsin. Fakat sadece tasarım olur dinamik bir sayfa için kod şart
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: John J. Rambo
Visual Studio 2010 da kod yazmadan web tasarımı oluşturabilirsin. Fakat sadece tasarım olur dinamik bir sayfa için kod şart
arkadaş güzel açıklamış tecrübeli herhalde
quote:
Fazla bi tecrübemiz yok ama okulunu okuduk işte :D_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alexi7
quote:
Fazla bi tecrübemiz yok ama okulunu okuduk işte :D
bizim öğretmen çok zorluyo o biraz sıkıyo bizi
dinamik derken?? örnek verebilirmisin
quote:
Orijinalden alıntı: dienw
quote:
Yani sadece tasarım olur. Kod yazmazsan tıkladıgın zaman bir yere gitmez sayfa._____________________________ -
quote:
quote:
Bu işler örnekle olacak işler olsa herkes webmaster olurdu :D
Joomla, WP gibi hazır ücretsiz scriptleri kullanabilirsin._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarıaslan
quote:
quote:
Joomla, WP gibi hazır ücretsiz scriptleri kullanabilirsin.
Dimi ya biz bunun için okul okuyoz :D_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Yani sadece tasarım olur. Kod yazmazsan tıkladıgın zaman bir yere gitmez sayfa.
bütün hayllerim boşa gitti ozaman

ama php falan öğrenmekte zor kardeşim bee aynı imzadaki gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Sarıaslan
quote:
quote:
Joomla, WP gibi hazır ücretsiz scriptleri kullanabilirsin.
Dimi ya biz bunun için okul okuyoz :D
Açıkcası okuyanlarda pek anlamıyor be hocam, merak meselesi bu işler.
Mesela ben üniversitede elektronik okurken, pc bölümündeki arkadaşların delphi ödevlerini yapardım, onlara program yazardım. Tamamen meraktan öğreniliyor herşey._____________________________
-
hazır scriptler bulabilirsin internetten kendine uygun olanı indir editle sonra kime vermek istiyorsan ver gitsin. takıldıgın bırsey olursa eger bana pm at yardımcı olurum. 
Web Page Maker
bu program kodlama bilgisi olmayanlar için bire bir, internette videolu anlatım dersleri var, onları izle. eğer bulamazsan link veriyim.
kolay gelsin_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fbkaya
Web Page Maker
bu program kodlama bilgisi olmayanlar için bire bir, internette videolu anlatım dersleri var, onları izle. eğer bulamazsan link veriyim.
kolay gelsin
kardeşim arkadaşın dediği gibi eğer sadece tasarım içinse boşver .. eğer biri siteye girdiğinde hiç bir yere tıklamadan sitede durup napcak ....resim gibi bişey olur
Merhaba sizin en uygun program Adobe Muse (http://www.adobe.com/products/muse.html) kod yazmadan web sitesi yapmanızı sağlar _____________________________ Intel Core i7 930 2.80 Ghz ,Gigabyte X58A - UD3R,Gskill F3-12800CL8T-6GBRM Ripjaws DDR3 1600 Mhz( 3 x 2 GB), Sapphire HD 5770 Vapor - X, Segate 1 TB 7200.12, Cooler Master Silent Pro 850 W, LG DVD - RW ,21,5" Samsung BX2231 -
quote:
Orijinalden alıntı: kdutman
Merhaba sizin en uygun program Adobe Muse (http://www.adobe.com/products/muse.html) kod yazmadan web sitesi yapmanızı sağlar
fakat dinamik bir site olurmu bu programla ?_____________________________ -
quote:
ya arkadaşlar sizin dediğiniz bu dinamik site olayı mesala bir siteye girdim sallıyorum kenardaki "haberler " bölümüne tıkladım açıldı ama farklı bir tasarım ile açıldı
ama bu programlarla yaptığımda "haberler " bölümüne tıkladığım zaman açılmıcakmı haber bölümü YOKSAAA açılıcak fakat aynı tasarımlamı açılıcak_____________________________ -
Merhaba.
Arkadaşların dinamik dediği şey alış veriş siteleri gibi uygulamalar.Senin bahsetmek isteğinin ise statik uygulamalardır. Ancak öncelikle bir incelemeni öneririm.
Olmazsa ben tasarım falan uğraşamam dersen joomla,wordpress,drupal ıda incelemeni öneririm._____________________________ Intel Core i7 930 2.80 Ghz ,Gigabyte X58A - UD3R,Gskill F3-12800CL8T-6GBRM Ripjaws DDR3 1600 Mhz( 3 x 2 GB), Sapphire HD 5770 Vapor - X, Segate 1 TB 7200.12, Cooler Master Silent Pro 850 W, LG DVD - RW ,21,5" Samsung BX2231 -
quote:
Orijinalden alıntı: kdutman
Merhaba.
Arkadaşların dinamik dediği şey alış veriş siteleri gibi uygulamalar.Senin bahsetmek isteğinin ise statik uygulamalardır. Ancak öncelikle bir incelemeni öneririm.
Olmazsa ben tasarım falan uğraşamam dersen joomla,wordpress,drupal ıda incelemeni öneririm.
aynen kardeşim ben istiyorumki sitede üye girişi olsun ve arada sırada bi sitede paylaşım yapıcam. öyle ağım şahım bi site değil yani olurmu diyosun_____________________________
Benzer içerikler
- bios usb görmüyor
- gsb wifi oturum açma
- reboot and select proper boot device hatası
- bilgisayar bios ekranından çıkmıyor
- kingston garanti sorgulama
- telefon çok ısınıyor
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- vram nedir
- ekran videosu alma
- iso dosyası nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler