Şimdi Ara

Web Sayfasına Hava Durumu Eklemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Frontpage ile hazırladığım web sayfasına hava durumu döviz, haber... gibi şeyleri nasıl ekleyebilirim. HTML bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• BURAYA TIKLA İstediğin Şehiri Seç Kodunu Al yapıştır Kolay Gelsin Diğerlerinide BURADAN Bulabilirsin
  • kardeş sağol ama frontpage'de kodu nereye yapıştıracağımı bilmiyorum. onu da izah ederseniz sevinirim.
  • hangi şehir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quixotic27

kardeş sağol ama frontpage'de kodu nereye yapıştıracağımı bilmiyorum. onu da izah ederseniz sevinirim.

[body] [/body] Arasınaydı Sanırım

Java Scriptlerle uğraşmıyorum . Sen [body] - [/body] arasına yerleştir bi dene
  • işte orayı frontpage'de nasıl bulacam. yani html kodları bu programın neresinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quixotic27

işte orayı frontpage'de nasıl bulacam. yani html kodları bu programın neresinde?

altta HTML yazar seçeneklerde orayı tıkla gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş orda aşğıda böl yazıyo aşğı sol tarafta oraya tıklayınca ekran bi kod bölümü bide tasarladığın sayfa bölümüne dönüyo oraya ayarlayıp yapıştır geri dönmek için aynı yerdeki tasarlaya tıkla iki dakka bekle hava durunu gelir
  • okey yaptım ama bu seferde sitede istediğim yere yerleştiremiyorum hava durumunu? bunu nasıl yaparız
  • şimdi sayfayı yaptığın yere git hava durumunu tarat sağa sola sürükle mousenla
  • abi öyle olmazsada imleci tasarladığın sayfada istediğin yere koy önce böl sonrada kod bolümünde imlecin geldiği yere yapıştır

• elinde dbleri başka yerden alan güzel bir havadurumu script'i olanı var mı?
    aspJpeg olması terciimdir! ( ama resimleri başka siteden almaması gerekiyor, sadece db yi alacak!)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.