Frontpage ile hazırladığım web sayfasına hava durumu döviz, haber... gibi şeyleri nasıl ekleyebilirim. HTML bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
BURAYA TIKLA İstediğin Şehiri Seç Kodunu Al yapıştır Kolay Gelsin Diğerlerinide BURADAN Bulabilirsin
kardeş sağol ama frontpage'de kodu nereye yapıştıracağımı bilmiyorum. onu da izah ederseniz sevinirim.
hangi şehir?
quote:
Orjinalden alıntı: quixotic27
kardeş sağol ama frontpage'de kodu nereye yapıştıracağımı bilmiyorum. onu da izah ederseniz sevinirim.
[body] [/body] Arasınaydı Sanırım
Java Scriptlerle uğraşmıyorum . Sen [body] - [/body] arasına yerleştir bi dene
işte orayı frontpage'de nasıl bulacam. yani html kodları bu programın neresinde?
quote:
Orjinalden alıntı: quixotic27
işte orayı frontpage'de nasıl bulacam. yani html kodları bu programın neresinde?
kardeş orda aşğıda böl yazıyo aşğı sol tarafta oraya tıklayınca ekran bi kod bölümü bide tasarladığın sayfa bölümüne dönüyo oraya ayarlayıp yapıştır geri dönmek için aynı yerdeki tasarlaya tıkla iki dakka bekle hava durunu gelir
okey yaptım ama bu seferde sitede istediğim yere yerleştiremiyorum hava durumunu? bunu nasıl yaparız
şimdi sayfayı yaptığın yere git hava durumunu tarat sağa sola sürükle mousenla
abi öyle olmazsada imleci tasarladığın sayfada istediğin yere koy önce böl sonrada kod bolümünde imlecin geldiği yere yapıştır
elinde dbleri başka yerden alan güzel bir havadurumu script'i olanı var mı? aspJpeg olması terciimdir! ( ama resimleri başka siteden almaması gerekiyor, sadece db yi alacak!)