Şimdi Ara

web sayfası resim kalitesini neden çok kötü gösteriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.erdemseten.com/web/#/is-kaliplari-tasarimi/is-kaliplari-tasarimi-7/14hafta-cizimler-65/

    Mesela yukarıcaki adreste örnek resimler var ama bu resimlerin görüntü kalitesi çok kötü aslında asıl görüntüsü böyle değil bu görüntü sitenın asp olmasındanmı kaynaklanıyor bunun bir çaresi var mı? bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bo00

    flash site.

    kötü derken neyi kastediyorsun bilmiyorum ama bazı fotoğraflar sıkıştırılımış , yani boyu veya eni daraltılmış o yüzden kötü görünüyor. çözüm fotğrafları sitede görünen ölçülerde ayarlayıp öyle yüklemek. aksi taktirde script belirtilen imajları belirtilen ölüçüye otomatik getirecektir. bu da istenmeyen sonuçlar verebilir.

    Evet boyu ve eni daraltılmış bunun nedeni eğer resmin boyutu mesela çok büyük olursa o zamanda sayfada resimleri göstermiyor ben sadece print-screen yapıp paintte boyutunu ayarlıyorum yada ekran üzerinden print-screen yaptığım için görünmemesi gereken yerleri paintte seçerek seçilen yani dikdörtgen içine aldığım resmi başka bir painte yapıştırıyorum ve o şekilde kaydedip sayfaya öyle yüklüyorum böyle yaptığım için mi acaba resimdeki görüntü kötü görünüyor??




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.