Şimdi Ara

web sayfası hazırlamak için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, ben web sayfası hazırlamak istiyorum ama hangi programı kullanacağımı bilmiyorum, bana yardımcı olur musunuz. şu an güncel ve en iyi web hazırlama programı hangisi ve nasıl başlamalıyım şimdiden teşekkürler...

• slm dostum web sitesi hazırlamada dreamweawer bir numaradır, yok daha anlaşılır bir şey olsun diyorsan frontpage ' yi denemelisin dahada basit olsun dersen Xara'yı bu programlarla hiç kod bilmene gerek yok görsel olarak hazırlayabilirsin.Ama bu işi gerçekten öğrenmek istiyorsan önce wordpad'ı aç ve html yi öğren daha sonra php yada asp öğrenmen lazım.
  • Dreamweaver programını kullan bence
    kitap olarakta bunu alıp çalışabilirsin
    Dreamweaver 8
  • teşekkür ederim bilgileriniz için arkadaşlar yani direk dreamwever ile başlayabilirim ama bir şeyi merak ediyorum frontpage ile asp veya php nin farkı ne aynı işi yapmıyorlar mı, bir de html kodlarını bilmemin ne faydası olur yoksa boşa zaman kaybı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: acar28

teşekkür ederim bilgileriniz için arkadaşlar yani direk dreamwever ile başlayabilirim ama bir şeyi merak ediyorum frontpage ile asp veya php nin farkı ne aynı işi yapmıyorlar mı, bir de html kodlarını bilmemin ne faydası olur yoksa boşa zaman kaybı mı ?

Direk dreamweaver ile başlayabilirsin. benim yazdığım Kitabı kitapçılarda incelersen html hakkında da bilgiler verdiğini görürsün, belli bir html bilgisini zaten web sayfası yapmaya başlayınca ister istemez öğrenirsin o yüzden ya güzel bi kitap al yada internetten kaynaklar bul kendine.
    Asp ve php dinamik yani kullanıcı etkileşimli web sayfaları hazırlamak için kullanılan web programlama dilleridir. Onlara geçiş yapmak istediğinde html bilgilerin işte o zaman senin için önem kazanır
  • çok teşekkür ederim paradoks_82 arkadaşım verdiğin bilgiler için takıldığım yerlerde sana ulaşırsam benden sıkılmazsın değil mi yardımların için çok teşekkürler, aynı zamanda deymir arkadaşıma da teşekkür ederim
  • Ne demek kardeş önemli değil.
    ne zaman istersen soru sorabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kişisel blog ve oyun sayfası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: acar28

teşekkür ederim bilgileriniz için arkadaşlar yani direk dreamwever ile başlayabilirim ama bir şeyi merak ediyorum frontpage ile asp veya php nin farkı ne aynı işi yapmıyorlar mı, bir de html kodlarını bilmemin ne faydası olur yoksa boşa zaman kaybı mı ?

Kesinlikle Dreamweaver 8
    Dreamweaver ile her türlü siteyi yaparsın, frontpage asp veya php gibi web teknolojilerinde çok iyi değil.

html kodlarını bilmek kesinlikle boşa zaman kaybı değildir.
    Bir kere sana sayfaya tam anlamıyla müdahale olanağını sağlar.
    Örneğin ben dreamweaver ile sitemi tasarlıyorum, ama örneğin tablo kenarları gibi konularda, dreamweaver bana pek yardımcı olamıyor (benim cahilliğimden de olabilir) bu gibi durumlarda direk olarak html kodunun içine giriyorum ve öyle ayarlıyorum.

sana tavsiyem siteni dreamweaver ile tasarlarken, otomatik yazılan html kodlarını da incelemen. böylece kodların ne işe yaradığını öğrenebilirsin.

yardıma ihtiyacın olursa, seve seve yardım ederim.

• Arkadaşın Dediği Gibi Önce Kodları Öğren Çünkü Programla Yapamadıklarını Kodlarla Yapabilirsin Bu Bir nevi Programı Kandırmak Gibi Oluyor Bölelikle Kendini Geliştirebilirsin Sana Tavsiyem Öncelikle Ana Dil Olan HTML öğren hemen ardından PHP ve ASP kolay gelcektir Web Page Maker Katman temeline dayalı bir web sayfası hazırlama programıdır öyleki tablolarla uğraşmadan katman (layerler ile) siteni rahat hazırlarsın ama kendini geliştirip profesyonelce bişeyler yapmak istiyorsan tabiki Dreamweawer
  • dostum. dream weaver i öğrenmen html asp için yeterli olacaktır. Daha sonrasında flas'ı da animasyonlar için bu işin olmazsa olmazlarından ve daha sonra photoshop tarzı bir programıda resim düzenleme işinde kullanabilmen için bilmen gerekli olduğunu düşünüyorum... allah kolaylık versin de pek kaptırma kendini çünkü ben artık göz kapaklarıma kürdan takıp dolaşıyorum... bu işle haşırneşr olan arkadaşlar anlamışlardır ne demek istediği...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.