Şimdi Ara

Web sayfası açamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 haftadır MEB' in panellerine erişemiyorum, kişisel bilgisayarlardan sorun yok ama kurum bilgisayarlarında şöyle bir durum söz konusu. Neden olabilir ?

Web sayfası açamama sorunu Web sayfası açamama sorunu

• Başka bir tarayıcı denedin mi?
  • farklı tarayıcı ile denemelisin pro yükleme yasağı varsa chromun bütün eklentilerini silip ayarları sıfırlayıp (göz atma geçmişi dahil) öyle deneyin
  • Farklı tarayıcılar ve çerezler de çözüm olmadı malesef daha önce denemiştim
  • ilginç kurum içinde kısıtlama olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Farklı tarayıcılar ve çerezler de çözüm olmadı malesef daha önce denemiştim

Kurum içi internette serverler tarafından engellenmiş olabilir.Bu konuyu bilgi işlem ile halletmelisiniz.Anlayacağınız bazı sitelere engel konmuş olabilir.Yani siz yönetici değil kısıtlı kullanıcısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Farklı tarayıcılar ve çerezler de çözüm olmadı malesef daha önce denemiştim

Kurum içi internette serverler tarafından engellenmiş olabilir.Bu konuyu bilgi işlem ile halletmelisiniz.Anlayacağınız bazı sitelere engel konmuş olabilir.Yani siz yönetici değil kısıtlı kullanıcısınız...

Görüştüm bilgi işlem ile bir sorun yok dediler. Meb'in her yerine giriş yapabiliyorum ama panelde böyle bir sıkıntı var. 2. resimde dikkatli bakarsanız sol taraf gri sağ taraf beyaz. Sayfanın iç yapısı bu şekilde ama tamamen giriş yapmıyor.

Eğer kurum kısıtlama getirmiş olsaydı uyarı alırdım. Kısıtlı bir kullanım da söz konusu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 4 Aralık 2013; 11:06:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WHATSAPP WEB VİDEO SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kurumun pcsine virüs taraması + güncelleştirmeleri alın yine olmadı format
  • explorerde deneyin sorununuz flasplayer jada java ile alakalı olabilir.Explorerde flashplayer yüklü değilse sizi direkt uyaracaktır lütfen güncelleyin diyerek...Genelde crome ve frifoxlarda java problemleri alınmaktadır...Yazılımsal problem olabilir.
  • java'yı ve flash player'i güncelleyin
  • Sorununuz java versiyonu ile alakalı, devlet kurumları java yapısı ile web yazılım uygulama geliştirmekte, sistemde sorun yok diyen bilgi işlem arkadaşa web uygulamasında kullanılan java sürümünü öğrenerek pc ne kurabilirsin.
  • quote:

2-3 haftadır MEB' in panellerine erişemiyorum, kişisel bilgisayarlardan sorun yok ama kurum bilgisayarlarında şöyle bir durum söz konusu. Neden olabilir ?

Web sayfası açamama sorunu Web sayfası açamama sorunu

bu panel idareciler için mi yoksa öğretmenler için mi? öğretmenler içinse deneyeyim bakalım sende mi sorun var benimki açılacak mı?

Edit: e-posta adresimi yazıp şifre bölümüne de mebbis şifremi girdim şu görüntü çıktı

Edit 2: hem chrome hem de explorer ile denedim aynı ekran var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3. Yıldız Yolda -- 8 Aralık 2013; 3:57:00 >

• İdareciler için hocam. Yarın bir deneyeyim şu flash ve java olayını. Tarayıcı ile alakalı bir durum yok, sayfa yapısı aynı siz de giriş yapamamışsınız
  • Kişisel bilgisayardan da giremiyorum. Bu sorunu anlamadım gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.