Bildirim
Web sayfası açamama sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Başka bir tarayıcı denedin mi? -
farklı tarayıcı ile denemelisin pro yükleme yasağı varsa chromun bütün eklentilerini silip ayarları sıfırlayıp (göz atma geçmişi dahil) öyle deneyin -
Farklı tarayıcılar ve çerezler de çözüm olmadı malesef daha önce denemiştim -
ilginç kurum içinde kısıtlama olabilirmi -
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
Farklı tarayıcılar ve çerezler de çözüm olmadı malesef daha önce denemiştim
Kurum içi internette serverler tarafından engellenmiş olabilir.Bu konuyu bilgi işlem ile halletmelisiniz.Anlayacağınız bazı sitelere engel konmuş olabilir.Yani siz yönetici değil kısıtlı kullanıcısınız... -
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
Farklı tarayıcılar ve çerezler de çözüm olmadı malesef daha önce denemiştim
Kurum içi internette serverler tarafından engellenmiş olabilir.Bu konuyu bilgi işlem ile halletmelisiniz.Anlayacağınız bazı sitelere engel konmuş olabilir.Yani siz yönetici değil kısıtlı kullanıcısınız...
Görüştüm bilgi işlem ile bir sorun yok dediler. Meb'in her yerine giriş yapabiliyorum ama panelde böyle bir sıkıntı var. 2. resimde dikkatli bakarsanız sol taraf gri sağ taraf beyaz. Sayfanın iç yapısı bu şekilde ama tamamen giriş yapmıyor.
Eğer kurum kısıtlama getirmiş olsaydı uyarı alırdım. Kısıtlı bir kullanım da söz konusu değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 4 Aralık 2013; 11:06:30 >
-
kurumun pcsine virüs taraması + güncelleştirmeleri alın yine olmadı format -
explorerde deneyin sorununuz flasplayer jada java ile alakalı olabilir.Explorerde flashplayer yüklü değilse sizi direkt uyaracaktır lütfen güncelleyin diyerek...Genelde crome ve frifoxlarda java problemleri alınmaktadır...Yazılımsal problem olabilir. -
java'yı ve flash player'i güncelleyin -
Sorununuz java versiyonu ile alakalı, devlet kurumları java yapısı ile web yazılım uygulama geliştirmekte, sistemde sorun yok diyen bilgi işlem arkadaşa web uygulamasında kullanılan java sürümünü öğrenerek pc ne kurabilirsin. -
-
İdareciler için hocam. Yarın bir deneyeyim şu flash ve java olayını. Tarayıcı ile alakalı bir durum yok, sayfa yapısı aynı siz de giriş yapamamışsınız -
Kişisel bilgisayardan da giremiyorum. Bu sorunu anlamadım gitti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X