Şimdi Ara

Web programcılığı hakkında....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu alanda ilerlemeyi düşünüyorum ama gelecek kaygısı olan bir meslekmidir?Zorlukları veya kolaylıkları,iş bulma düzeyleri nelerdir?Bu işle uğraşan arkadaşlar varsa görüş ve önerilerini dinlemek isterim.

• bugün her sabah ekmek aldığın bakkalın bile bir web sitesi olduğunu düşünürsek, iş sıkıntısı çekmeyeceğini söyleyebilirim.
    ama iş yaratıcılığına, kalitene, bilgine bakar. ben serbest çalışmaktansa, işin uzmanı bir şirkette çalışmayı tercih ederdim.
    sonuçta herkes hazır templateler üzerine eklenmiş 2 yazı, 2 hazır scriptten ibaret siteler istemez.
    profesyonel bişeyler isteyenler, profesyonellere gidecektir. iyi bir ekip içinde geliştirebilirsin kendini her zaman.
    ben de bu bölümde ilerlemekte olduğum için, en azından kendi düşüncelerimi paylaşıyorum
  • html öğrenerek başlaya bilirsin
  • Anladım peki nerden başlıyabilirim?
    Edit:Haşin_ErKeK html demişsin bunu ögrenebilecegim en iyi site hangisi biliyormusun?Veya internet ortamında degil de kursları falan ne kadardır bir bilgin varmı?
  • ismek'e gidebilirsin beleş.. htmli internetten öğrenirsin ama kursa gidersen iyice kavrarsın..
  • !XiR @ İzmirdenim belirtmeyi unutmuşum.
    amone @ siteyi inceleyim teşekkürler.
    Edit: amone peki öyle diyorsan ben hangi dilden başlamalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 28 Eylül 2009; 15:47:14 >
  • html kolaydır şonuçta çoğunluğu tablolardan oluşan tasarım biçimi ama php asp javascript(flash için)bunları öğrenmesi html'ye göre daha zordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amone

quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

!XiR @ İzmirdenim belirtmeyi unutmuşum.
    amone @ siteyi inceleyim teşekkürler.
    Edit: amone peki öyle diyorsan ben hangi dilden başlamalıyım ?

kesinlikle html,önce onu öğrenmelisin daha sonrası için farklı alternatiflerin olacak ancak herşeyden önce html

bir de bu tür konular YAZILIM GELİŞTİRME bölümüne açsan daha iyi olur genellikle bu konularda uzman kişiler oraya taklıyorlar,ben tamamen tesadüf eseri gördümsenin konunu

dediğim gibi web programlama öğrensen bile ileride masaüstü programlar yazmayı da öğrenebilirsin,bugün bir çok yazılımcı hem web hem de masaüstü yazılımlar geliştiriyor ki zaten piyasa bu yönde

Anladım verdigin sitede gayet acıklamalı ve örneklemeli olarak veriyor zaten html yi biraz göz gezdirdim de gayet kişinin anlıyabilecegi düzeyde örneklemeler yapmışlar.Teşekkürler bütün paylaşımların için.

fatih 989 @ herşeyin başı anladıgım kadarıyla html de bitiyor onu en başında mutlaka ögrenmem gerekıyor pekala teşekkürler sizede öylese.

• Bende (lise3)11. sınıftayım.Web programcılığı dalına girdim.
  • Sadece tanıtım web sitelerine yönelirsen, aç kalırsın. Evde 2-3 ay çalışan biri tanıtım web sitesi yapabilir.

Facebook, Twitter tarzı, PC programlarının yapamayacağı projelere yönelirsen o zaman olur. Web Programcılığı demek budur zaten. Diğeri Web tasarım.
  • Bu mesaj Vilo kullanıcısı tarafından silinmiştir. Neden silindiğini öğrenmek isterseniz PM atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exile -- 18 Haziran 2012; 18:49:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.