Şimdi Ara

Web Programcılığı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene bilişim'den Web Programcılığını seçmek istiyorum. Neden ise bilgisayar ile çok haşır neşir olmam ve sürekli bu tür kodlara kafa yormam. Sürekli script kurarım html editlerim host most mysql onlarla uğraşırım. Az'da olsa bilgim var. Yanlız ingilizcem pek iyi seviyede değil. Kelimeleri çıkarta biliyorum. Benim sormak istediğim bu bilişim sayısal mı ? Sayısalım berbat çünki sevmiyorum bana zor geliyor sayılar.(Sözelciyim) Herneyse ben bunu öğrenmekte zorlanırmıyım bu neticede. Ayrıca sürekli geliştirmekten bahsediyorlar web programcılıkta. Meslek lisesinde sadece yetecek kadar vereceklerini tahmin ediyorum. Geliştirmekten kastları php,html,css,mysql,asp'da ileri seviyeye geçmek mi ? Her şeyini öğrenmek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kinqrude

Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene bilişim'den Web Programcılığını seçmek istiyorum. Neden ise bilgisayar ile çok haşır neşir olmam ve sürekli bu tür kodlara kafa yormam. Sürekli script kurarım html editlerim host most mysql onlarla uğraşırım. Az'da olsa bilgim var. Yanlız ingilizcem pek iyi seviyede değil. Kelimeleri çıkarta biliyorum. Benim sormak istediğim bu bilişim sayısal mı ? Sayısalım berbat çünki sevmiyorum bana zor geliyor sayılar.(Sözelciyim) Herneyse ben bunu öğrenmekte zorlanırmıyım bu neticede. Ayrıca sürekli geliştirmekten bahsediyorlar web programcılıkta. Meslek lisesinde sadece yetecek kadar vereceklerini tahmin ediyorum. Geliştirmekten kastları php,html,css,mysql,asp'da ileri seviyeye geçmek mi ? Her şeyini öğrenmek gibi.

Meslek lisesinde en temel en basit şeyleri gösterirler yani pek bi işine yaramaz onların gösterdikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: korn18

quote:

Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene bilişim'den Web Programcılığını seçmek istiyorum. Neden ise bilgisayar ile çok haşır neşir olmam ve sürekli bu tür kodlara kafa yormam. Sürekli script kurarım html editlerim host most mysql onlarla uğraşırım. Az'da olsa bilgim var. Yanlız ingilizcem pek iyi seviyede değil. Kelimeleri çıkarta biliyorum. Benim sormak istediğim bu bilişim sayısal mı ? Sayısalım berbat çünki sevmiyorum bana zor geliyor sayılar.(Sözelciyim) Herneyse ben bunu öğrenmekte zorlanırmıyım bu neticede. Ayrıca sürekli geliştirmekten bahsediyorlar web programcılıkta. Meslek lisesinde sadece yetecek kadar vereceklerini tahmin ediyorum. Geliştirmekten kastları php,html,css,mysql,asp'da ileri seviyeye geçmek mi ? Her şeyini öğrenmek gibi.

Meslek lisesinde en temel en basit şeyleri gösterirler yani pek bi işine yaramaz onların gösterdikleri

Yani sonradan bir kurs işi bilen adamlarla haşır neşir olmak gerek. Benim hayalim 4 yıllık üniversite okumak bölümüme göre.

• Bende bu bölümde okuyorum kardesim bu sene lise 4 oldum. Bölüm sayısal onu belirtiyim öncelikle fakat benim matematik 0 geometri 0 web programcılıgı 5 veri tabanı 5 geldi karneme. Bölüm sayısal diye geciyor ama toplama cıkarma yapan ve bilgisayarla hasır nesir olan cogu insan rahatlıkla yapar atolye derslerini. Sende hafif bilgilisin bu konularda anladıgım kadarıyla rahatlıkla gecersin derslerden. Sayısal derslerinin kötü olmasıda bir seyi degistirmez isterse 0 gelsin atolye derslerin 5 oldugu sürece sınıftada kalmazsın. Ben 5 zayıf ile gectim bak düsün. Kültür derslerim berbat. Sürekli gelistirmekten bahsediyorlar tabi hocanın ilgisine baglı birazda bizim hoca sadece temel bilgileri verip sınavda da onları sorardı cok kolaydı dersler. Ama bir iş alıp web sitesi yapayım dediğinde hocanın ögrettikleri ile hic bir sey yapamadıgımı gördüm. Bu yüzden her sey kendini geliştirmekte , nyse ben cok yazdım iste böyle web programcılıgı :D

• Geliştirmek derken nerelere gitmek lazım. Ayrıca ASP.Net mi iyi PHP'mi iyi ? Çünkü ben ilerde bulabileceğim para'ya ve iş çokuluğuna az da olsa ön planda tutmaya çalışıyorum. Sevdiğim bir işte gelişmekte çekinmem.
  • Asp.net php ye göre biraz daha geri kaldı bana göre, piyasada daha aktif işler yapmak istiyorum dersen php , orta düzey web sitelerinide asp.net ile rahatca yapabilirsin ama cok ileri gitmez diye düsnüyorum.
  • quote:

Geliştirmek derken nerelere gitmek lazım. Ayrıca ASP.Net mi iyi PHP'mi iyi ? Çünkü ben ilerde bulabileceğim para'ya ve iş çokuluğuna az da olsa ön planda tutmaya çalışıyorum. Sevdiğim bir işte gelişmekte çekinmem.

öyle bi kıyaslama yaparsan isim icinden cıkamazsın bıde bolum matematık bılgısı ıstemez ama matematık mantıgı ıster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    11 ay önce açıldı
    Kurumsal Web TASARIM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet piyasada aktif olmak istiyorum. Sürekli iş bulacağım kendimi geliştireceğim bir dil istiyorum. Ayrıca Visual Basic Deneyimimde var. Asp ile hiç uğraşmadım.
  • Evet tavsiyeler/yorumlar ?
  • Ben web programciligi mezunuyum pmden sorularini iletebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coding Monkey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir seçim olur. ama kendini geliştirmen şart. birde teknik liselimisin anadolumu?
  • Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.