Şimdi Ara

Web Page Maker İle Web Site Yapma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar web page maker ile site tasarımımı yaptıım fakat hostingime ne şekilde yükleyeceğim index.php index.html felan nasıl kodlayacağım ?Yardım edebilecek arkadaş varsa yardım lütfenn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kedi26 -- 5 Eylül 2013; 13:13:42 >

• Menüden "export to html" sekmesini tıkla. Gösterdiğin yola htm sayfaları ve gerekli klasörler ile dosyaları atacaktır. Sonra direk at hostinge çalışır. Tabi WPM'de tam olarak bütün gerekli bilgi ve kodları verdiysen. Eksik yapmış bile olsan bilgisayarında görüntülediğin ön izleme şeklinde çalışır. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sguneci -- 6 Eylül 2013; 10:46:27 >
  • dreamweawer i indirdim sorun kalktı o tasarımı sildim :D
  • sguneci kullanıcısına yanıt
    web sitesi yapıyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedi26

dreamweawer i indirdim sorun kalktı o tasarımı sildim :D

Şimdilik acemiyim yavaş yavaş bu aralar uğraşamadım da ne oldu ki ?
  • Acemiler için bir program tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

Acemiler için bir program tavsiye etmem

Açıkcası acemiyim derken aslında pek bişey bilmiyordum fakat dediğim gibi bu sıralar giremedim ama ilerlettim bayağı bir şekilde sıra MySQL öğrenmede :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Açıkcası acemiyim derken aslında pek bişey bilmiyordum fakat dediğim gibi bu sıralar giremedim ama ilerlettim bayağı bir şekilde sıra MySQL öğrenmede :d

Program aslında yardımcı program gibi bişey güzel fakat ana program olarak kullanmayın dil öğrenin gerisi gelir

• quote:

quote:

quote:

Program aslında yardımcı program gibi bişey güzel fakat ana program olarak kullanmayın dil öğrenin gerisi gelir

Dil bayağı sıkıntılı bende siz hangi programı önerirsiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dil bayağı sıkıntılı bende siz hangi programı önerirsiniz ?

Bir programlama dili kullanmadan site mi kurmak istiyorsunuz?

• Web Page Maker ı iyi kullanırsanız acami programı olmadığını görürsünüz. Yazılımın tek sorunu html dosyalarını import ederek açmaya çalıştığınızda düzgün açmayabilmesidir. Açıkçası bunu eksiklik olarak görmüyorum. Dreamweaver dan hiç bir eksiği yok dersem abartmış olmam. Web Page Maker da sitenize her türlü script ve html kodunu yerleştirme olanağı sunduğunu görebilirsiniz. CSS kodları bile ekleyebilirsiniz. Yani tam profesyonel web sitesi yapabilirsiniz. Yapamayacağınız şey yok. Çok zekice hazırlanmış pratik bir yazılımdır.
  • wysiwyg webbuilder kullanmanızı tavsiye ederim.web page makerdan daha iyi ve forum desteği mükemmel.

www.wysiwygwebbuilder.com/

• Web Builder i de biliyorum. Özellikleri daha fazla olsa da, önemli değil. Web tasarımında her türlü fonksiyonu dışardan zaten entegre edebiliyorum.http://www.dynamicdrive.com/ da yayınlanan script ve kodların hemen hemen hepsini kullanabilirsiniz. Bu konumda benim tercihim yine Web Page Maker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi builderer -- 19 Mart 2014; 0:10:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.