Şimdi Ara

Web istenize ya da youtube videonuza hit kasılır. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senbuk

intervizyon.net deneme amaçlı yollarmısınız sayyac tan bakmak ıstıyorum bırde sadece türkiyeden yollamanız mumkun mu

tr den yollamamız mumkun değil. 100+ hit deneme amaçlı gönderdim. akşam başlar
  • quote:

intervizyon.net deneme amaçlı yollarmısınız sayyac tan bakmak ıstıyorum bırde sadece türkiyeden yollamanız mumkun mu

100 adet hit gönderildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: simkalp

quote:

100 adet hit gönderildi

tesekkurler geldı hocam :)
  • simkalp S kullanıcısına yanıt
    hocam 1 haftadır özelden yazıyorum cevapta gelmıyor gunluk 500 tekıl hit toplam 5000 hit anlaşmıstık 30 sn kalacak sekılde google indexlemesine beklemeyelim başlayalım site adresi pm de var
  • Pm gelmedia efendim. Hemen gun icinde başlatıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam 8 kadar başlar dimi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senbuk -- 28 Ağustos 2013; 16:31:35 >
  • hocam bugun başlar dimi saat 22:00 geliyor
  • quote:

hocam bugun başlar dimi saat 22:00 geliyor

Yarin aksam başlar en gec 22 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: simkalp

Pm gelmedia efendim. Hemen gun icinde başlatıyorum.

işlemlerın yapılması beklenmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senbuk -- 3 Eylül 2013; 22:46:34 >
  • günlük 500 tekil kişi 30 saniye kalacak şekilde toplam 5000 tekil kişi gönderme işlemi beklenmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senbuk -- 3 Eylül 2013; 22:48:09 >
  • günlük 500 tekil kişi 30 saniye kalacak şekilde toplam 5000 tekil kişi gönderme işlemi beklenmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senbuk -- 3 Eylül 2013; 22:48:50 >
  • senbuk S kullanıcısına yanıt
    attığınız pm bize ulaşmadı. lütfen daha önceki yazışmalarımızdan birine devam edip gönderin.
  • hocam 04.09.2013 ilk tekil hit başlamış oldu 474 kişi 74 kişi normal giren vardı zaten 400 göndermiş oldunuz yarın 600 gönderirsiniz eşitlemiş oluruz iyi çalışmalar
  • quote:

hocam 04.09.2013 ilk tekil hit başlamış oldu 474 kişi 74 kişi normal giren vardı zaten 400 göndermiş oldunuz yarın 600 gönderirsiniz eşitlemiş oluruz iyi çalışmalar

aslında 600 kişi gönderdik. 474 kişi farklı ipden girdi. 126 kişi gün içerisinde tekrar girdiği için sayaç saymadı.
  • hacı youtube kanalından video kazanılıyo biliyon reklamlarla bunla reklamlarada tıklanıyo mu ve ödemeyi nasıl alıyorsunuz ayrıcahttp://www.youtube.com/watch?v=u2stXPli49I 100 hit isteyebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurh4n

hacı youtube kanalından video kazanılıyo biliyon reklamlarla bunla reklamlarada tıklanıyo mu ve ödemeyi nasıl alıyorsunuz ayrıcahttp://www.youtube.com/watch?v=u2stXPli49I 100 hit isteyebilir miyim

reklama tıklama olmuyor. insanlar girip videonuzu izliyorlar sadece.
  • peki web sitesine tıklama alexa rankını etkiliyor mu bot olarak görmüyor değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurh4n

peki web sitesine tıklama alexa rankını etkiliyor mu bot olarak görmüyor değil mi

google için bile faydalıdır ve alexa da rankını da etkiler. çünkü siteye gerçek, tekil, ip numaraları ve ülkeleri farklı kişiler ziyaret edecek.
    isterseniz google üzerinden de sitenize giriş sağlayabiliriz. (ücret farklıdır)
  • Çalışmalarımız günceldir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.