Şimdi Ara

Web istenize ya da youtube videonuza hit kasılır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
3.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atabora

hit bence organik çünkü nerdeyse her ülkeden girdi

Hocam konunun başında da belittiğim gibi. Sizin benim gibi ip numaraları farklı bilgisayarlardan giriş yapılıyor. Kesinlikle bot değiller.

+ Nereden girileceğine isterseniz karar verebilirsiniz. Bazı müşterilerimiz local istiyor.

Web sayfanıza deneme amaçlı 150 hit gönderdik.
  • Siteye girişler google üzerinden site aratılarak yapılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam yalniz o keyword calis
    masina giriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizmetimiz aktif devam etmektedir.

Facebook Sayfa Beğendirme ve Twitter Takipci Kasma ile ilgili konumuz:

http://forum.donanimhaber.com/m_76159531/f_//tm.htm#76693665
  • Merhaba simkalp, öncelikle elinize sağlık böyle çok ihtiyacı olan çalışma yaptığınız için ve eğer gerçekten organik hit göndermeniz size artı puan kazandıracaktır. Siz bir de deneme amaçlı 100 hit gönderiyorsunuz, bu da çok güzel bir ikram. Şimdi benim de çok ihtiyacım var organik hite.www.xnetworkcity.com sitesinin organik hit ihtiyacı var. Ama siz yukarıda diyorsunuz ki mesela 1000 hit gönderiyoruz (10 saniye). Gelen ziyaretçinin sitede kalma süresini de mi siz belirliyorsunuz? Eğer bunu siz belirliyorsanız bu oldukça kısa bir süredir, 10 saniye gerçekten azdır google sayfada kalma süresi olarak hatta sadece 10 saniye süre sonunda ziyaretçiler sayfadan çıksalar, sayfada kalma süresi 10 saniye gibi az bir süre olduğundan sayfadan çabuk çıkma oranı artmayacak mı? Böylece google dan eksi bir imaj almayacak mıyız??? , daha fazla sitede ziyaretçilerin kalmaları gerekmiyor mu? Mesela benim en az 10 dakikaya ihtiyacım var, böyle bir süre isterim aslında.
    Diyelim sizden memnun kaldım ücretleri size nasıl ödüyoruz? Bilgi verirmisiniz bu sorular hakkında. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız456 -- 21 Haziran 2013; 20:09:35 >

• Merhaba simkalp
    BENDE WWW.BİZBURDAYİZ.ORG SİTEM 1 HAFTA BOYUNCA 1000 KİŞİ GİRMESİNİ İSTİYORUM 14 TL SİZLE NASIL İLETİŞİME GEÇECEM ?

BİDE SİTEMDEKİ REKLAMA 1 DEFA TIKLAYABİLİYORLAR MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk4466 -- 21 Haziran 2013; 20:51:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız456

Merhaba simkalp, öncelikle elinize sağlık böyle çok ihtiyacı olan çalışma yaptığınız için ve eğer gerçekten organik hit göndermeniz size artı puan kazandıracaktır. Siz bir de deneme amaçlı 100 hit gönderiyorsunuz, bu da çok güzel bir ikram. Şimdi benim de çok ihtiyacım var organik hite.www.xnetworkcity.com sitesinin organik hit ihtiyacı var. Ama siz yukarıda diyorsunuz ki mesela 1000 hit gönderiyoruz (10 saniye). Gelen ziyaretçinin sitede kalma süresini de mi siz belirliyorsunuz? Eğer bunu siz belirliyorsanız bu oldukça kısa bir süredir, 10 saniye gerçekten azdır google sayfada kalma süresi olarak hatta sadece 10 saniye süre sonunda ziyaretçiler sayfadan çıksalar, sayfada kalma süresi 10 saniye gibi az bir süre olduğundan sayfadan çabuk çıkma oranı artmayacak mı? Böylece google dan eksi bir imaj almayacak mıyız??? , daha fazla sitede ziyaretçilerin kalmaları gerekmiyor mu? Mesela benim en az 10 dakikaya ihtiyacım var, böyle bir süre isterim aslında.
    Diyelim sizden memnun kaldım ücretleri size nasıl ödüyoruz? Bilgi verirmisiniz bu sorular hakkında. Teşekkürler..

Öncelikle yaptığımız çalışmalar ile ilgili yorumlarınız için teşekkür ederiz.
    Tek tek cevap vermek gerekirse:

1-Evet hitlerimiz organiktir. Tekil kullanıcı farklı ülke ve farklı iplere sahip sizin benim gibi insanlar tarafından oluşturuluyor.
    2-Neden 10 sn de var?Biz sadece fiyat tablosu oluşturmak adına belirtmek istedik. Fiyatları sormadan kendinizde hesaplayabilin diye.

10 sn hiti kimler kullanıyor? Kimlere öneriyoruz?
    Bazıları makale okunma sayısı kastırıyor. Ya da youtube video izlenme sayısı.
    Bizde videoya bakıyoruz hd ve yüksek çözünürlüklüyse ve uzunsa min 30 sn öneriyoruz. Ama 2-3 dk lık ve hızlı yüklenen kalitesi düşük videoysa youtube 10snlik hitide izlenme sayısına aktarıyor.
    Böylelikle müşteri işini daha ucuza halletmiş oluyor.

Youtube un google dan eksi imaj alma gibi bi durumu olmadığı için 10 sn idealdir.

3- Öncelikle sizden isteğinizi alıyoruz. Misal 10dk kalma süresi 1000 kişi istiyorum.

Siteyi inceliyoruz.. Eksikleri görebildiğimiz detayları aktarıp bir program çerçevesinde Bir anda 1000 kişi atıp 10 dk sonra siteyi boşaltmıyoruz.

10dk 10 kişi kalacak şekilde. Stabil ve düzenli olarak paket paket gönderiyoruz.

4-Bizden memnun kaldıktan sonra ödemeyi zaten yapmış olacağınız için 2. bir ödeme yapmanıza gerek yok.
    Yani ödemeyi önce alıyoruz ve çalışmalara başlıyoruz. Ödeme şekli nesine misli havale eft olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk4466

Merhaba simkalp
    BENDE WWW.BİZBURDAYİZ.ORG SİTEM 1 HAFTA BOYUNCA 1000 KİŞİ GİRMESİNİ İSTİYORUM 14 TL SİZLE NASIL İLETİŞİME GEÇECEM ?

BİDE SİTEMDEKİ REKLAMA 1 DEFA TIKLAYABİLİYORLAR MI ?

Siteye girenler sizin belirlediğiniz sayfalarda gezerler siteye herhangibir üyelik açma yorum yazma sağa sola tıklama yapmazlar.
    Yapanlar oluyor mu oluyor. Ama bunun garantisini veremem. Çünkü o siteye giren tekil organik kişinin tercihine kalmış.

iletişim için pm atın arkadaşlar sitenizi incelesinler görüşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simkalp -- 21 Haziran 2013; 22:39:31 >

• iletişim bilgisi vermediniz, nasıl başlıyoruz? iletişim bilgileriniz yok mu?
  • quote:

iletişim bilgisi vermediniz, nasıl başlıyoruz? iletişim bilgileriniz yok mu?

pm atıldı dönüş bekliyoruz
  • simkalp S kullanıcısına yanıt
    PEKİ MOBİL ÖDEMENİZ VAR MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk4466

PEKİ MOBİL ÖDEMENİZ VAR MI ?

maalesef
  • simkalp pm nereye atıldı? bu işi yapacak yere mi? Haber verecek misiniz? Bekliyorum ben.
  • quote:

simkalp pm nereye atıldı? bu işi yapacak yere mi? Haber verecek misiniz? Bekliyorum ben.

hocam size pm attık iletişim bilgilerimizi sizde tamam dediniz.
  • Hizmetlerimiz sorunsuz devam etmektedir. 2 Aylık süreçte toplam 100+ donanımhaber üyesine hizmet sunduk.
    Hizmetlerimiz devam etmektedir. Lütfen iletişim için özel mesaj atınız. Anında dönüş yapılacaktır.
  • Çalışmalarımız günceldir ve devam etmektedir.
  • merhabalar hocam ben almak istiyorum pm atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: merqure

merhabalar hocam ben almak istiyorum pm atarsanız sevinirim

Pm gönderildi
  • çalışmalarımız devam etmektedir.
  • intervizyon.net deneme amaçlı yollarmısınız sayyac tan bakmak ıstıyorum bırde sadece türkiyeden yollamanız mumkun mu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.