Merhaba arkadaslar, hazir bu isi meslek olarak yapan kisileri bulmusken danismak istedigim bir konu var. Belcika'da yazilim uzmanligi bolumunde okuyorum ve multimedia derslerinde HTML, CSS, PHP falan ogrenmeye basladim. Acikcasi bir web sitesi yapabilmek icin animasyon falan haric (oraya daha gelmedik) herseyi ogrendim diyebilirim. Ogrendim derken, hazir kodlari uygulayip, basit bir seyi saatlerce ugrasarak anca yapabiliyorum.
Het neyse sorum su; Derslerde Dreamweaver kullanmamiz yasak, kodlarimizi sadece webmatrix ya da Visual studio kullanarak yazabiliyoruz. Evde Dreamweaver'i biraz denedim ve egitim videolarindan faydalandim ama biraz karisik geldi diyebilirim. Acikcasi programci olmayi istedigim icin web designer'lik falan dusunmuyorum ama olur da birgun yapmayi dusunursem diye sormak istiyorum; kendimi hangi konularda daha cok gelistirmeliyim ve hangi egitim videolarindan yararlanmaliyim? Ingilizcem cok iyi. Hocamizin dedigi gibi Dreamweaver kullanacagima kodlari kendim mi yazmaliyim? Gerci dreamveawer'da da kod yazilabiliyor ve kodlardan anlamayan biri Dreamweaver kullanamiyor ama yine de sormak istedim. Tesekkurler.