Şimdi Ara

..::Web'deki Reklamlara Son!! - Ad Muncher 4.72::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Web sitelerinde gezinirken karşımıza bir çok reklam çıkıyor. Karşımıza çıkan bu reklamlar hem boşu boşuna kotamızın artmasına sebep oluyor. Hem de eğer gezdiğimiz sitelerde çok fazla reklam varsa işlemcinin normalden daha çok çalışmasına sebep oluyor. Eğer bir de kotalı internet kullanıcı iseniz bu reklamlar canınızı daha çok sıkabilir.

İşte tam bu esnada Ad Muncher programı devreye giriyor. Program çok küçük boyutlu olmasına rağmen boyundan büyük işler başarıyor. Açılır pencereleri engelliyor, izinsiz dosya indirilmesini engelliyor, reklamları engelliyor, 'Bug' gibi zararlılardan koruyor. Kısacası Ad Muncher internette sörf yapan herkesin bir gün ihtiyaç duyabileceği bir program

Programın Belli Başlı Özellikleri:

- Tüm tarayıcılar ile sorunsuz çalışabilme özelliği (IE, Firefox, Opera, Maxthon vb.)
    - ICQ, Morpheus, Kazaa, Grokster, Opera, PalTalk, iMesh, Bearshare, LimeWire gibi programların reklamlarını engeleyebilme
    - Hızlı filtreleme becerisi
    - Gelişmiş ek özellikler

Kısaca resim üzerinde birkaç ayardan bahsedeyim.

1. Web sitelerindeki müzikleri engeller.

2. Web sitelerindeki arka plan resimlerini engeller.

3. Ebeveyn içerikli resimleri engeller.

4 ve 5. Engellenen reklamların yerinde ''[Blocked by Ad Muncher]'' yerine boşluğa yazacağınız yazı görüntülenir.
    Örnek: ''Engellendi'' şeklinde değiştirebilirsiniz.

6. 'Web Bug' ları engellemek için kutuya tıklamanız gerekir.

7. ''Enable Filtering'' aktif olması halinde reklamlar engellenir. Aksi taktirde sayfalar normal şekilde görünür.

Not: Lütfen yorumlarımızı esirgemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionTech16 -- 28 Ağustos 2008; 21:34:26 >

• Firefox + ADBlcok Plus .
  • Güzel bir programdır kullanmıştım bir ara tavsiye ederim, ama ücretli.

Bu arada eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Güzel bir programdır kullanmıştım bir ara tavsiye ederim, ama ücretli.

Bu arada eline sağlık.

Teşekkür ederim. Sağolasın Ücretli ama kendi dalında en iyisi olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionTech16 -- 28 Ağustos 2008; 21:28:32 >
  • Ücretliymiş ama adblock plustan tam verim alıyorum onun gibisi yok hemde ücretsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @LionTech16
    Eline sağlık kardeşim.Vaktiyle kullanmıştım bu programı,güzel program.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.