Şimdi Ara

Web Cam Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende bu aletten var. Mikrofonlu. Msn de konuşurken falan arkadaşlar çok kaliteli görüntü geliyo diyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doobly90

Web Cam Tavsiyesi
    bende bu aletten var. Mikrofonlu. Msn de konuşurken falan arkadaşlar çok kaliteli görüntü geliyo diyolar.

Yok be yaw ben aldım onu kullandım 2 hafta, kuzenimdeki A4 TECH PK-635 webcami görünce hemen gittim geri verdim. Görüntüler arasında bayaa bi fark var ve aynı fiyat. Ama bu pranha nasıl bilmiyorum. Acaba bu benim dediğimle arasında pek fark var mı?
  • a4tech süper bi webcam herkese ondan alıyorum çok memnun arkadaşlar. yazıcıoğlunda üstkatlarda var peşin para 30liraya alırsın
  • Piranha aldı götürdü bence. Müthiş görüntü.
  • Apaçiiiiiiii derim başka da bişi demem.

Web Cam Tavsiyesi
  • kısaca artık webcam teknolojisi gelişti hepsi güzel diyebilirmiyiz. ben öyle düşünüyorum ilk webcam aldığımda en iyi ve ucuzu flycam idi fakat görüntüsü karanlıktı.
  • hocam wep cam'i sen ne için kullanacan eğer msn içinse parana yazık ben apache 500k öneririm banada almadan önce forumdan bir arkadaş önermişti bende az daha senin gibi gidip yüklü miktarda para yatıracaktım wapcam'e iyiki almamışım yetiyoda artıyo süper bir cam benden sana tavsiye mikrofonuda var 2 yıl garantili yaklaşık 35 ytl civarında olması lazım

Web Cam Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E3535519 -- 7 Mart 2006; 14:34:25 >
  • PIRANHA PC 1211 2.0 MEGAPİKSEL
  • Dostum web cam i msn için kullanacağım.Ama mikrofon da olmasını istiyorum.Görüntüsünün de kaliteli olmasını istiyorum o yüzden bu kadar üstünde duruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: h28

Dostum web cam i msn için kullanacağım.Ama mikrofon da olmasını istiyorum.Görüntüsünün de kaliteli olmasını istiyorum o yüzden bu kadar üstünde duruyorum

tamam o zaman fazla para verme apachi 500k hayli hayli yeter sana zaten çok daha profesyonellerini msn desteklemiyo ama yinede senbilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

hocam wep cam'i sen ne için kullanacan eğer msn içinse parana yazık ben apache 500k öneririm banada almadan önce forumdan bir arkadaş önermişti bende az daha senin gibi gidip yüklü miktarda para yatıracaktım wapcam'e iyiki almamışım yetiyoda artıyo süper bir cam benden sana tavsiye mikrofonuda var 2 yıl garantili yaklaşık 35 ytl civarında olması lazım

Web Cam Tavsiyesi

• logitech modellerini bi araştır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.