Şimdi Ara

web cam hata verıyor yardım !!!!!1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
50.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum bende aynı sorunu yaşıyorum ve driver nasıl kaldırcam ve yüklücem bilmiyorum bunları kaldırdıktan sonra tekrar yüklerken cd fln grekiyormu şimdiden tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... veya Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi burada sarı ünlem işareti olan donanımların driverleri problemli veya yüklenmemiştir. Bu driverlerin hepsini tamamladıktan sonra; varsa ekran kartının driverini (microsoft olmayan) yükleyeceksiniz. Daha sonra wepcam takılı değil iken driverini yükleyip, taktığinizda donanım yüklenmesinde bir problem olmayacaktır. Fakat tekrar problem görürseniz bu sarı ünlem ile işaretli donanım üzerine tıkla (KOD:XX) bir hata kodu verir bu koddan gidilerek problemi çözmeye çalışırız, veya bu sarı ünlem ile işaretli donanım üzerine sağ tıklayıp donaınımı ğüncelleştir dedikten sonra; Sürücüyü güncelleştir > Hayır, Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra gözat ile> driverin bulunduğu klasörü gösterip driveri yüklemesi için gösteriyoruz.
    Web sitesindeki driver işini görebilir, indirip kurmanızı öneririm. Orada yazan yönergeye de uymaya çalışın.

Çözümü budur teşekkürler

• Nihat bey çok teşekkürler sürücüyü güncelleştirdim oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.