Şimdi Ara

WEB CAM??? frısby/a4tech/orite/casper/everest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu web cam lardan en iyi si hangisi?Antalyada pıranha bulamadım.bunlar var lütfeeen yardım edın..

• a4 tech
  • önce şunu sorayım. net ten piranha sipariş etme şansın yok mu? yoksa, casper in modeli de güzel diye duymuştum. (aslında bu webcamlerin pek farkı yok)
  • a4 tech al arkadaşım
  • bence a4 tech alma kullanan bir kaç arkadaşım var ama memnun değiller bende piranha istiyorum ama bulamadım netten sipariş edebileceğin bir adres vereyim bir göz gezdir istersen diğer markalarda var
    http://www.hepsiburada.com//productDetails.aspx?CategoryId=88613&productId=bd46374

• piranha
  • kesinlikle a4tech pk 635
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

piranha

nedir bu piranha meselesi ya ? çok mu iyi bu marka ( pek sanmıyorum ama )
    neden herkes piranha aryıp ?
  • philips itouchcam kullanıyom cok iyi

a4 tech te kullandım fiyat+performans dersen taibiki a4 tech alabilecegin en iyi marka
  • pıranha 1.3 bende var özellikleri burada
  • apache web cam nasıldır arkadaşlar?
  • apache de çok güzel...

ama fiyatıda güzeldir.. aynı performansı hatta daha fazlasını 30 YTL ye KDV dahil alabileceğin 2.0MP yeni piranhada alırsın ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

piranha

+1

F/P Piranha derim
  • a4 tech
  • Fiyat/Performans = Kesinlikle A4-TECH
  • çin malı olmasın. markası, nerde üretildiği belli olsun dersen a4tech al. burada ismine en güvenilir o.
    çünkü piranha kaliteli olmasına rağmen arızalı çıkabiliyor. netten siparişte driver cd si boş çıkıyor :) hattawww.piranha.web.tr olarak belirtilen int adresi çalışmıyor. kararı sen ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 27 Şubat 2006; 19:35:25 >
  • bende, hepsiburada.com dan PIRANHA PC 1211 1.3 MP aldım bugün geldi az önce kurdum...
    biraz kurcaladım, 34ytl+kargo felan 36ytl ye gelmiş oldu... Fiyatına göre güzel bir webcam ama,
    çoookta süperrr değil... birde max. çözünürlük 1280 x 960 Piksel diyo ama ayarlarında en fazla 800*600
    oluyor...
  • isteyen arkadaşımız olursa akşamları pıranha nın görüntüsünü msn den gösterebilirim omerozkan24@hotmail.com hiç bir değil nemli olan paylaşmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASURBANIPAL

apache de çok güzel...

ama fiyatıda güzeldir.. aynı performansı hatta daha fazlasını 30 YTL ye KDV dahil alabileceğin 2.0MP yeni piranhada alırsın ..

nerden buluruz?
  • bende piranha alıcam parasızlıktan walla....paranın gözü kör olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.