Şimdi Ara

Web alert %36 uyarısı verdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemin ederim verdi, troll filan değilim. Bana %5 gelmedi ama %5 3 gibi yüklendiyse işimiz var anca öğleden sonraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu yuzdeler ne bro

• Kemalist48 K kullanıcısına yanıt
    Ben de tam anlamadım sanırım ösym verileri yükledikçe belli bir süre sonra uyarı veriyor.

• birde2017dedeneyelim B kullanıcısına yanıt
    Ss atar mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    bro sabahin köründe yükleyeceklerini hiç sanmıyorum bir de parça parca mi yukluyorlar yani bunu anlamadim

• Ya yok be kardeşim o güncellemeler her gün oluyor. Ais e girip bak 5 tane başlık var sürekli bir girdi var zaten bizimle alakali değil . ÖSYM çoktan yuklemistir bizim sonuçları. Gündüz gözüyle bir basın toplantısı yaparlar iptal var/yok , hayırlı olsun gibisinden ondan sonra 1 2 saat içinde açıklanır.

• chamallow C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sadece bildirim paneline düştüğü için ekran alıntısı yapamıyorum ama uygulamalar arasında geçiş yaparken küçük bir görüntü var atarım istiyosan

https://hizliresim.com/Mvabvk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Baska bisidir o

• quote:

Orijinalden alıntı: AnkaraYolcusu

Ya yok be kardeşim o güncellemeler her gün oluyor. Ais e girip bak 5 tane başlık var sürekli bir girdi var zaten bizimle alakali değil . ÖSYM çoktan yuklemistir bizim sonuçları. Gündüz gözüyle bir basın toplantısı yaparlar iptal var/yok , hayırlı olsun gibisinden ondan sonra 1 2 saat içinde açıklanır.

Kardeş bizim zamanımızda sahurda açıklamışlardı öyle toplantıdan bi iki saat sonra falan değil yani genelde ygsde öyle oluyor

Teşekkürler hocam. Bende uyarı vermiyor. Ben mi beceremedim anlamadım. Umarım açıklarlar en kısa sürede.

• AnkaraYolcusu A kullanıcısına yanıt
    Artık basın toplantısı falan yapmıyorlar hocam. Açıklama linkinin sayfasında iptal soruları falan yazıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fibromiyalji

quote:

Orijinalden alıntı: AnkaraYolcusu

Ya yok be kardeşim o güncellemeler her gün oluyor. Ais e girip bak 5 tane başlık var sürekli bir girdi var zaten bizimle alakali değil . ÖSYM çoktan yuklemistir bizim sonuçları. Gündüz gözüyle bir basın toplantısı yaparlar iptal var/yok , hayırlı olsun gibisinden ondan sonra 1 2 saat içinde açıklanır.

Kardeş bizim zamanımızda sahurda açıklamışlardı öyle toplantıdan bi iki saat sonra falan değil yani genelde ygsde öyle oluyor

Ben sana erken açıklamazlar asla demedim ama büyük ihtimalle dediğim gibi olacak. Bende mezunum 2016da ygs sabah 8-9 gibi lys aksam 6 gibi açıklanmıştı belli olmuyor ne yapacakları ama bu sınavda bariz müfredat dışı sorular vardi ki ben onları doğru yaptım iptal olmamasi benim için daha iyi . Ancak akıl var izan var ayıptır ben mezunum o sayede yaptım bu seneki 12.sınıfların hakkına girdiler ve en azindab bir açıklama yapmak zorundalar

• quote:

Orijinalden alıntı: chamallow

Artık basın toplantısı falan yapmıyorlar hocam. Açıklama linkinin sayfasında iptal soruları falan yazıyorlar.

Valla hocam bilmiyorum 2 tane haber ajansı çağırıp durumu izah etme çok zor demek ki .

Hocam müfredat dışı soru soran, nerdeyse 1 aydır bekleten bir kurumdan ne bekliyorsun ki? Geleceğimizin şu kurumun ellerinde olması çok üzücü. O sorulara dava açıldığına göre garanti iptal ettiler zaten. İptal etmemiş olsalar dava süreci devam edeceği için açıklayamazlardı.

• quote:

Hocam müfredat dışı soru soran, nerdeyse 1 aydır bekleten bir kurumdan ne bekliyorsun ki? Geleceğimizin şu kurumun ellerinde olması çok üzücü. O sorulara dava açıldığına göre garanti iptal ettiler zaten. İptal etmemiş olsalar dava süreci devam edeceği için açıklayamazlardı.

Hocam mezun musun bilmiyorum ama geçen sene 2016 ygs de coğrafya da bir soru vardi MEB kitabından haritayi ve soruyu almışlar tamamiyle aynı fakat iptal etmediler. Yani demem o ki kanun mahkeme falan dinlemeyebiliyorlar. Aynen dediğin gibi geleceğimiz malesef bu kurumun elinde...

Hocam şöyle ki, sadece soru için itiraz dilekçeleri yollanırsa tamamen kendi kafalarına göre. Ama bu sene uzay sorularına dava açıldı diye biliyorum. Dava açıldığında sıkıntı çıkıyor. Örneğin her tusta dava açılır sorulara, inadına iptal etmezler, açıklanma süresi uzar davanın bitmesini beklediklerinden. Bazen de açıklıyorlar ama dava sonuçlanınca tekrar açıklanıp yeniden yerleştirme yapılıyor. 2013 tusun yeniden yerleştirmeleri olmuştu mesela bu sene ya da geçen sene. Bugün açıklayacaklarına göre iptal etmişlerdir diye düşünüyorum.

• quote:

Hocam şöyle ki, sadece soru için itiraz dilekçeleri yollanırsa tamamen kendi kafalarına göre. Ama bu sene uzay sorularına dava açıldı diye biliyorum. Dava açıldığında sıkıntı çıkıyor. Örneğin her tusta dava açılır sorulara, inadına iptal etmezler, açıklanma süresi uzar davanın bitmesini beklediklerinden. Bazen de açıklıyorlar ama dava sonuçlanınca tekrar açıklanıp yeniden yerleştirme yapılıyor. 2013 tusun yeniden yerleştirmeleri olmuştu mesela bu sene ya da geçen sene. Bugün açıklayacaklarına göre iptal etmişlerdir diye düşünüyorum.

Şimdi anladım hocam . Peki sagolun Allah gönlünüze göre versin :)

Amin hocam, sağolun, sizin de. Umarım ilerleyen saatlerde hedefi tutturduğunuzu görürsünüz

• O uygulamadaki yüzdeler değişim oranlarını veriyor. Sonuc.osym olanı ekleyin boşa bildirim almayın. Neymiş %5’i yüklemişler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.