Şimdi Ara

Weapon Enchant Yardıııım!!![sm=s20.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dual samurai long swordumu ne saman enchant etmeye kalksam +4 ten sonra(basen parlamadan+3 te bile) silah gidiokaybettiiim adenanın haddi hesabı yok delirecem millet +10 satıo nasıl yapıcam???
    clan lvl lıyla alakalı bişimi???
    lutfen yardım edin nolur

• Tamamen randomize olayi sansina yani olay santtan ibaret bide serverda ss lagi oldugu zaman sansin yuksek olur birde oyle dene ama olaying clan lvliyle alaksi yoq olursa senin lvl inle alkali olabilir.Senin gradenden yuksek itemlere enchant basarken zorlanirsin..
  • saolasın ama benim gradem de item ama şans diosan o başka 7 tane kaybettim dual SLS enchant yaparken bendekide eşşek balı yani anlicain zaten umudu kesmiştim para biriktiriom hazırını alacam
  • Bi tavsiye : A veya S grade olmadan ENC işine girmeyin müsrifliktir. Hatta paranız varsa hazırını satın alın; inan çok daha ucuza gelir.
  • Simdi Burayi Iyi dinleyin bi daha anlatmam ;

Simdi burda bi konu acilmisiti server kapanmasina yarim saat kala basacan artilari diye ben inanmamistim hatta denedim silahi patlattim ama d grade idi
    simdi aslini bulduk bu isin ama %100 degil tabi.
    Gm ler server kapanca anda size bir mesaj yaziyolar o mesaji gordunuz anda restart atiyosunuz ayni char la tekrar giriyosunuz oyuna ve server kapanmasina 3 veya 4 dakka kala son mesajlar elince bi arkadasinla trade pencerisini aciyosun trade penceresine dandirik birsey koy ama sadece sen koy sonra weapon lari basmaya basla +6 ya gelince biraz bekle (10 15 saniye) sonra tekrar basla ama tavsiyem +10 u gecirme...;
    biz bunu ilk basta d grade de denedik +8 de patlattik;
    sonra c grade de denedik +8 de yine patlattik ;
    sonra b grade de denedik +13 yaptik server kapandi.
    sonraaaa a grade dama*kesh de denedik +12 de biraktik... ama b grade ve a grade 2. denemede oldu yani biraz riskli ama kafaya koyduysan patlatmayi goze aldiysan bu taktikle yap digerine gore %200 avantajli solim...

Dipnot: Bunuda Orjinal server devianne de yaptik

• Geçen gün oynuyodum oyunu canım sıkıldı silaha + basiyim dediö aldim bayaaa kaçta patlarsa die Bi başladim hiç bişi yapmadan ne trade nede server gitmesine yakin yani canım sıkıldı sadece +10 yaptim 11 de patlattim Silah [B] gradeydi
  • Demistim zaten yukarda alakasi yok ole seylerle sadece ss lagiyla alakali sansiniz daha yuksek oluyor.

Hurafe onlar risk diyosun normal basmadada risk var zaten farki anliyamadim?

O senin sansina gore degisir arkadas +16 oka +1 basti +17 oldu nasil? O anda ss lagi vardi bastigi gibi gitti +16 dan 17 ye veya 15 ten 16 cok buyuk patlama riski var riski goze alabiliyorsan basicaksin.İnan bana almaktan daha karli oldugu gunlerinde oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi ben olayı çözdüm galiba enchant basarken silaha ss yüklememek lazım o zaman +3 e de patlama olasılıgı yüksek ben 12 tane silah patlattim ama taktigi buldum galiba ilk olarak silaha ss yüklemeden +5 e kadar ard arda basabildim sonra bastigimda silah patliodu bu sefer +5 de ss verdim öle bastim tam trahmin ettigim gibi oldu silahı +9 a kadar ard arda enchantlamayı basardım bide böle deneyin derim ben
  • benim +16 cd , dual katana +12 , +8 demon sword vardi ama hepsi gitti servere restard attilar.sans ama ben hepsini craftla bastim dual sls thle +6 kadar geldi ama hep yandi craft varsa onla deneyin
  • lvl60+ warsmith bulabilirsen enchant isini ona yaptir.zira cucelerin isi alet edavat uretimi oldugundan diger karakterlere nazaran enchant konusunda %85 daha iyi netice aliyorlar
  • yaw demircidwarf nerden bulacam.hadi buldum adama yaw benim için basabildiin kadar enchant basarmisinmi dicem walla adam bana bitarafiyla guler1 +16 silahida1kkk ya satar2
    ama saolasin aklimda olucak onerin bi dwarf char yaparsam onunla enchant yapmayi denerim
  • sever ilk açıldığında yaratıklar gelmeden basincada işe yario ama yime patlamiycak diye bişey yok %50 daha iyi basiosun ben denedim dragonslayer a +14 bastim
  • ben enchatlari aldiktan sonra invertorymde enchata tikliyorum silahin etrafinda bitur dondurdukten sonra bismillah deyip basiyorum. ben bole cok silah yaptim

• quote:

Orjinalden alıntı: _SoMeDaY_

ben enchatlari aldiktan sonra invertorymde enchata tikliyorum silahin etrafinda bitur dondurdukten sonra bismillah deyip basiyorum. ben bole cok silah yaptim

oda guzel bende artık ole denıyeyım bar!

• saat yonundemi donduruyosun yoksa tersindemi
  • saat yonunde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.