Bildirim
WD WD Elements Portable Taşınabilir Disk, 4 TB, HDD

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisayarımda hard disk gibi kullanabilir miyim ? Yani oyunlarımı, fotoğraflarımı buraya yükleyebilir miyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Normal harddisk zaten. USB ile bağlanıyor.
-
Yüklersin. Portatif yerine desktop olan versiyonunu tavsiye ederim ben senin için. Hatta kutuyu açıp içindeki diski direk sata portuna takanlar var diye biliyorum.
Bu modelde kutuda disk lehimli. Sadece harici disk olarak kullanılabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
usb portunu pcb ye gömülü yapıyor wd. içindeki diskte sata portu yok yani. lehimli falan değil ne lehimi...
-
Lehimlide olsa 2 tb hdd ile ne farkı vardır ki 3.0 porta taksam kullanamaz mıyım
https://www.youtube.com/watch?v=ye7zZtak4kU&feature=youtu.be
Bende aynı bu dönemler 900 liraya 8 tb diski aldım. İçini bu videodaki gibi açmadım ama 3 yıldır hiç kapanmadı. Kendi evimde bulut sunucu olarak kullanıyorum.
Teknosa kampanyası ile. İçindeki disk nas içinde verilen disklerden. Bende de mevcut. Bir ara kasa içinde pin mod ile kullandım sonra, HDD USB hub a taktım. Lazım olunca açıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.5" boyutundaki disklerde usb gömülü oluyor dediğim gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X