Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorun config satırlarındaki bazı kelimelerdeki hatalardan ve ayrıca wireless şifresinin linux altında farklı formatta girilmesinden kaynaklanıyor .
    config satırlarındaki hatalar
    ## your auth mode:
    #AUTHMODE=WEP
    #AUTHMODE=WPAPSK
    AUTHMODE=WPA2PSk
    k büyük olmalı

## your encryption (WPA[2]/PSK only) type:
    #ENCRYPTION_TYPE=TKIP
    ENCRYTPION_TYPE=TKIP
    ENCRYPTION olmalı
    ayrıca key linkini verdiğim programda ssid ve pass girilerek generate butonuna basıldığında çıkan bilgi net.config dosyasındaki şifre bölümüne girilmeli
    http://depositfiles.com/files/5gfzm1gje

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benign2004 -- 13 Mart 2010; 19:47:27 >

• Merhabalar

How to Install the Product Update:

1. Open the firmware update .ZIP file and extract the two files (.BIN and .VER) to a
    USB drive's main directory
    2. Turn the WD TV on and connect your USB drive
    3. Use the remote control to select SETTINGS from the home screen
    4. Highlight the firmware upgrade icon, and press ENTER on the remote
    5. You will be prompted to perform the firmware upgrade. Select OK and press ENTER.
    This will restart the system
    6. After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode
    7. Once the update process is completed, the HD media player will restart again

yukarıdaki işlemleri yapamıyorum çünkü firmware upgrade icon u cıkmıyor. Usb ye güncel yazılımı atıp, WD yi kapatıp acıyorum ama yine update etmiyor. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Bu iki cihaz arasında fark varmı ?

Neden ikisi arasında 30 $ fark var.

http://www.amazon.com/gp/product/B001JZFQU4/ref=s9_simh_gw_p23_i4?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=11R6TP70237VV5FGAYJA&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846

http://www.amazon.com/Western-Digital-Media-Player-WDBABF0000NBK-NESN/dp/B002USAIYS/ref=dp_ob_title_ce

İlk linkteki cihazın Gen2 olduğuna dair herhangi bir işaret yok ancak o 129,99 USD'dan %5 indirimle 123,92 USD'a indirilmiş.

İkinci linkteki cihaz kesinlikle Gen2. Bu konunun ilk mesajına bakarsanız WDBABF0000NBK-NESN seri nosunun Amerika'da üretilen Gen2 ler için belirlenen seri nosu olduğunu göreceksiniz.

Gen2 olduğuna seri nosuyla emin olduğumuz ikinci linkteki cihaz da tıpkı birinci linkteki cihaz gibi 129,99 USD'dan satışta iken ilkinden daha kazançlı şekilde %24 indirimle 99 USD'a indirilmiş.

Bu durumda fiyatların aynı olmasından yola çıkarak ilki de Gen 2'dir diyebilir miyiz bilemem.
    Ancak zaten asıl önemli olan, daha fazla indirimle daha ucuza satışta olan ikinci linkteki cihazın seri nosunun Gen2 olmasıdır. Bu da güzel haberdir. (sizin için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 14 Mart 2010; 10:20:16 >

• İlk cihaz büyük ihitimal Gen1 çünkü WD logosu soluk renkli ama resimlere güven olmaz tabi ki. İkincisi Mertop'un dediği gibi kesinlikle Gen2.
  • O zaman şöyle bir soru sorayım.

Gen 2 neden Live dan daha pahallı.

http://www.amazon.com/Western-Digital-Network-ready-Player-WDBAAN0000NBK-NESN/dp/B002KKFP9Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1268577632&sr=1-1 WD Live

http://www.amazon.com/Western-Digital-WD-Media-Player/dp/B001JZFQU4/ref=pd_rhf_p_t_4

Atladığımız bi yer var galiba.

Gen 2 nin Live dan pahallı olmaması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: benign2004

sorun config satırlarındaki bazı kelimelerdeki hatalardan ve ayrıca wireless şifresinin linux altında farklı formatta girilmesinden kaynaklanıyor .
    ## your auth mode:
    #AUTHMODE=WEP
    #AUTHMODE=WPAPSK
    AUTHMODE=WPA2PSk
    k büyük olmalı

#ENCRYPTION_TYPE=TKIP
    ENCRYTPION_TYPE=TKIP
    ENCRYPTION olmalı
    ayrıca key linkini verdiğim programda ssid ve pass girilerek generate butonuna basıldığında çıkan bilgi net.config dosyasındaki şifre bölümüne girilmeli

Benign2004...

Ben, sizin yukarıda bahsettiğiniz hataları düzeltmeden, dosyalarda herhangi bir değişiklik yapmadan, indirdiğim 1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.8 dosyasıyla güncellemeye yaptım, yazlımı yükselttim.

Bu durumda benim Gen2 cihazının, bu güncellemeyle kazandığı özellikler eksik mi çalışacak?

Bilen ve kullanan arkadaşlara sorum şu;
    1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.8 güncellemesini yaptım. Ben masaüstü bilgisayarımla Gen2 arasında wireless bağlantı kurabilir miyim? Bunun için bana bir tane Gen2 için bir tane de masaüstü bilgisayarım için olmak üzere toplam iki tane WİRELESS ADAPTÖR mü lazım? İki adaptörle bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

O zaman şöyle bir soru sorayım.

Gen 2 neden Live dan daha pahallı.

http://www.amazon.com/Western-Digital-Network-ready-Player-WDBAAN0000NBK-NESN/dp/B002KKFP9Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1268577632&sr=1-1 WD Live

http://www.amazon.com/Western-Digital-WD-Media-Player/dp/B001JZFQU4/ref=pd_rhf_p_t_4

Atladığımız bi yer var galiba.

Gen 2 nin Live dan pahallı olmaması gerekir.

Atladığımız yer şurası.

Sizin verdiğiniz linklerden yola çıkarsak

WD LİVE :
    http://www.amazon.com/Western-Digital-Network-ready-Player-WDBAAN0000NBK-NESN/dp/B002KKFP9Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1268577632&sr=1-1
    Bu ürünün asıl fiyatı 149,99 USD iken % 22 indirimle 116,50 USD'a düşmüş.

WD Gen2 :
    http://www.amazon.com/Western-Digital-Media-Player-WDBABF0000NBK-NESN/dp/B002USAIYS/ref=dp_ob_title_ce
    Bu ürünün asıl fiyatı 129,99 USD iken % 24 indirimle 99 USD'a düşmüş.

Yani WD live, Gen2'den pahalı değil.

Bir önceki mesajınızda verdiğiniz, benim de aşağıya kopyaladığım linkteki cihazın Gen2 olduğundan pek de emin değiliz. Büyük bir ihtimalle de o cihaz Gen1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 14 Mart 2010; 18:15:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

iki soruma hala bir cevap alabilmiş değilim
    1-) Yeni unoffical yazılımı deneyip wi-fi özelliğini çalıştıran varmı?
    2-) Evrensel kumanda ile kullanan varmı var ise kodu nedir? (Logitech harmony modelinin dışında özellikle INTER modelleri için)

wi-fi özelliğini test ettim şu an sorunsuz çalışıyor, fakat menülerde ekstra birşey yok ama ağdan wdtv'yi sorunsuz görüp üzerine bağlı usbleri diskleri kontrol edebiliyorum, ama deluge ile falan download deneyemedim.

Yüklemeyi nasıl yaptınız? Adım adım anlatabilirmisiniz.
    Birde hagi usb wireless adaptörlerini destekliyor. Bir listesi felan varmı acaba?

Önceliklehttp://rapid-share.com/files/360548113/1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.8.zip dosyasını indirip zip içindeki dosyaları flash belleğe atıyorsunuz. sonra içeriğindeki config dosyalarınız isteiğinize göre ayarlıyorsunuz. Sonra media player'a takıp makineyi açıp güncellemeyi yapıyoruz, daha sonra flash belleği çıkarmadan ve makineyi kapatmadan direk cihazın elektriğini adaptörden kesip tekrar veriyoruz, cihaz açıldığı zaman otomatik config dosyalarındaki ayarlarıda yapıyor ve wireless otomatik olarak çalışıyor. Takıldığınız yerde yardımcı olurum.

Desteklediği chipsetler:

rt3070sta �usb wireless
    rt2870sta �usb wireless
    rt3572sta �usb wireless
    rt2572 �usb wireless
    arusb_lnx �usb wireless
    rtl8712 �usb wireless
    asix �usb wired
    pegasus �usb wired
    rtl8150 �usb wired
    net1080 �usb wired
    kaweth �usb wired

Piyasada bu chipsetli adaptör ne marka model? Kısaca hangi wireless adaptörü alırsak wi-fi özelliğini kullanabiliriz?. Sen ne marka model kullandın?

ben testlerimi tenda w311u ile yaptım rt3070 chipsetli.

Aşağıda linkini verdiğim wireless adaptörün chipi nedir öğrenebilir miyiz? Yukarıda sayılan chiplerden birisi midir, yeni yazılımla bu cihaz işimizi görür mü acaba fikri olan var mı arkadaşlar?

Netmaster WN-R300U 802.11N 150-300 Mbps Wireless USB Adaptör
    http://www.hepsiburada.com/netmaster-wn-r300u-802.11n-150-300-mbps-wireless-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd999291

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 14 Mart 2010; 18:19:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertop

quote:

sorun config satırlarındaki bazı kelimelerdeki hatalardan ve ayrıca wireless şifresinin linux altında farklı formatta girilmesinden kaynaklanıyor .
    ## your auth mode:
    #AUTHMODE=WEP
    #AUTHMODE=WPAPSK
    AUTHMODE=WPA2PSk
    k büyük olmalı

#ENCRYPTION_TYPE=TKIP
    ENCRYTPION_TYPE=TKIP
    ENCRYPTION olmalı

Benign2004...

Ben, sizin yukarıda bahsettiğiniz hataları düzeltmeden, dosyalarda herhangi bir değişiklik yapmadan, indirdiğim 1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.8 dosyasıyla güncellemeye yaptım, yazlımı yükselttim.

Bu durumda benim Gen2 cihazının, bu güncellemeyle kazandığı özellikler eksik mi çalışacak?

1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.8 güncellemesini yaptım. Ben masaüstü bilgisayarımla Gen2 arasında wireless bağlantı kurabilir miyim? Bunun için bana bir tane Gen2 için bir tane de masaüstü bilgisayarım için olmak üzere toplam iki tane WİRELESS ADAPTÖR mü lazım? İki adaptörle bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?

bu güncellemenin asıl amacı cihaza network desteği sağlamak . böylece telnet ve ftp bağlantı sağlayabişlmek network üzerinden paylaşımlara ulaşabilmek ve bu paylaşımlardan film seyredebilmek . Ayrıca ekstra özellikler kazandıran pluginlerde yüklenebiliyor . 4.1.8 rar dosyası içindeki bazı dosyalar herzaman cihaza bağlıyacağınız usb disk ya da usb memory içinde durmalı . bu dosyaları cihaz sürekli okuyarak başlatır ya da çalıştırır . Oyüzden bahsettiğim ayarları sonradanda yapabilirsiniz . Ben bu cihazda tenda w311u kullandım . Masaüstü pc ve wd aynı modeme bağlanıcaklarsa ve masaüstü pc şuan bağlıysa modeme 1 wireless adaptör almanız yeterli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Neredeymiş bu yazılım ?

Seko92l...
    Yazılımı buldun mu bilmiyorum ancak yine de aşağıya yapıştırdım.
    **** ların yerine rapidshare yaz indir.

http://****.com/files/356428641/1.01.77.WDLXTV-G2-0.4.1.0.zip
    rap'd=share
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertop

quote:

## your auth mode:
    #AUTHMODE=WEP
    #AUTHMODE=WPAPSK
    AUTHMODE=WPA2PSk
    k büyük olmalı

#ENCRYPTION_TYPE=TKIP
    ENCRYTPION_TYPE=TKIP
    ENCRYPTION olmalı

Benign2004...

bu güncellemenin asıl amacı cihaza network desteği sağlamak . böylece telnet ve ftp bağlantı sağlayabişlmek network üzerinden paylaşımlara ulaşabilmek ve bu paylaşımlardan film seyredebilmek . Ayrıca ekstra özellikler kazandıran pluginlerde yüklenebiliyor . 4.1.8 rar dosyası içindeki bazı dosyalar herzaman cihaza bağlıyacağınız usb disk ya da usb memory içinde durmalı . bu dosyaları cihaz sürekli okuyarak başlatır ya da çalıştırır . Oyüzden bahsettiğim ayarları sonradanda yapabilirsiniz . Ben bu cihazda tenda w311u kullandım . Masaüstü pc ve wd aynı modeme bağlanıcaklarsa ve masaüstü pc şuan bağlıysa modeme 1 wireless adaptör almanız yeterli olacak

Cevabın için teşekkür ederim bening2004

• Arkadaşlar elinde olan birisi 1.01.70 bir yere upload edebilir mi acaba?
  • Merhaba,
    tvyi yeniledim lg 32 lh 4010 aldım. Bunda usb girişi var hack olayı ile film izlenebiliyormuş. wd tv hd media player almayı düşünüyorum ama yoksa gereksiz mi kalır bu durumda kararsız kaldım. siz ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

Merhaba,
    tvyi yeniledim lg 32 lh 4010 aldım. Bunda usb girişi var hack olayı ile film izlenebiliyormuş. wd tv hd media player almayı düşünüyorum ama yoksa gereksiz mi kalır bu durumda kararsız kaldım. siz ne tavsiye edersiniz?

tundra36, öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.

Bir dostum 32 inç LG LH5000 aldı. HDD i takıp 1080p ya da 720p film izlemek istediğinde DTS sesli filimlerde DESTEKLENMEYEN SES FORMATI uyarısı geliyor ve ardından film sessiz oynuyor. LG LH serisi LCD tvler DTS sesleri açmıyor LG LH lcd tv ler. HD kaliteli mkv filmlerin pek çoğu genelde DTS ses formatlı geliyor. Bu durum biraz canınızı sıkabilir.

Gerçi bunun da çözümünü bulan, filmlerdeki DTS sesleri AC3 formatına kolayca çevirip LG tv de izlediğini söyleyen arkadaşlar var. Çözümü var yani.
    Bir başka açıdan bakılırsa Başka kaç tane lcd tv film izletebiliyor ki? (Galiba samsung ve philips in de bir modeli var film oynatabilen) Bu da güzel bir özellik.

Özetle, DTS sesli filmlerin seslerini AC3 formatına çevirebilip izlediğiniz sürece WD Media Player almanıza gerek kalmaz.
    (Ayrıca sadece taşınabilir HDD tv ye takarak film izlemenin de çok rahat bir tarafı var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 15 Mart 2010; 8:36:05 >

• Merhabalar

1. Open the firmware update .ZIP file and extract the two files (.BIN and .VER) to a
    5. You will be prompted to perform the firmware upgrade. Select OK and press ENTER.

yukarıdaki işlemleri yapamıyorum çünkü firmware upgrade icon u cıkmıyor. Usb ye güncel yazılımı atıp, WD yi kapatıp acıyorum ama yine update etmiyor. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gen2 HD Player modelini kullanıyorum. TV live versiyonunu değil.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutlukkagan

Merhabalar

yukarıdaki işlemleri yapamıyorum çünkü firmware upgrade icon u cıkmıyor. Usb ye güncel yazılımı atıp, WD yi kapatıp acıyorum ama yine update etmiyor. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gen2 HD Player modelini kullanıyorum. TV live versiyonunu değil.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Usb belleğinin içerisine indirdiğin zipli dosyayı değil, onun içindekileri direk koymalısın. Klasör içinde de değil. 8 tane dosya var. Bunların hepsi usb belleğinin ana klasöründe olmalı. Ben öyle yaptım oldu.
    Sonra cihazı çalıştırıyorsun, cihaz kendisi buluyor, bulunca da YENİ YAZILIM BULUNDU uyarısı veriyor, kendisi sistem upgrade menüsüne geliyor. Bu adımda sen kumandadan OK tuşuna basarak yeni yüklemeyi kabul etme menüsüne ulaşıyorsun Gen2'de. Yükle deyince cihaza kendisi yüklüyor. Kapatıyor açıyor. Herşeyi kendisi yapıyor yani.
    Tekrar denemelisin.

• Yeni wirelles yazılımını kurmadan önce başka yazılım kurmamız gerekiyormu.Önceki sayfalarad resmi sitesinde bir yazılımın kurulması gerektiğini,yoksa bundan sonra ki yazılımlarda sorun olabileceği belirtilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Arkadaşlar elinde olan birisi 1.01.70 bir yere upload edebilir mi acaba?

Bana da lazım upload eden veya link veren olursa iyi olur arkadaşlar.
  • teşekkürler mertop verdiğiniz bilgiler için. pek dts li filmim yok o yüzden şimdilik bir sorun olmaz sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.