Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

Aleti hdmı çıkışından dvı bağşlantısı olan 720p desteklı lcd me bağladım.fakat mevcut divx filmlerimde görüntüden pek haz alamadım daha kötü gibi geldi.Durum nedendir size.

divx filmlerde randımanlı olmadığı yazılmıştı zaten.bu aleti hakkıyla kullanmak istiyorsan mkv lere yönelmen lazım.
  • Evet mesajdansonra okudum o olayı haklıısınız mkv indirmeli.Birde şey soracağım konuda açtım forumda burdan seri yanıt alamayınca:

Arkadaşlar ürünü bugün aldım güncellemesini gerçekleştirdim.Fakat şöyle bir sorunum var üründe smartdisk media player harici dikini kullanıyorum alet açılışında sorun yok ama kapama açmadan sonra yaptığı bir durum alet filme oke diiyince 20 30sanıye bekleyıp başlatıo we sonra hiç bir sorun yok.Makinamı sorunlu sizce yoksa hdd mi?

Media playerı kapamazsan başka filmi başlatırken bir daha bekletmiyor

Bu konuda bir yanıtı olann varsa sevinirim

HDD FAT 32 İMİŞ unuttum.NTFS döndürünce film başlamadan duraklama kalmadı.Forumu kirlettim kusra bakılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 23 Aralık 2009; 1:08:01 >
  • Ne kirletmesi arkadaşım, aksine son derece yararlı bir tecrübe aktarmış oldun.
  • Dün Bir arkadaşım Vasıtasıyla WD media Player Gen2 aldım.Özellikle arkadaşıma ısrarla DTS sorunu olmayan ikinci Versiyonunu belirtmesini söylemiştim kendiside Vatandaki Elemana bunu söylemiş fakat Eski Seri Olan WDAVP00BE Kodlu Cihazı satmışlar Cihaz elime geçtiği anda Anladımki İlk çıkan WD media player bnde Telefonla arayarak Gen2 ile değiştireceğimi söyledim.Anlamayan insanları enayi yerine koyuyorlar
  • Bende bugün Bostancıdaki electroworld den World kart ile 5 taksit ile 209 TL ye aldım. Özellikle üzerindeki koda da baktım. Vatanda şuan bir kod sıkıntısı mevcut zaten. Web den alacaktım Vatandan ancak baktım ki kod WDBABG0000NBK değil WDBABF0000NBK şeklinde, bende vazgeçtim.
  • WDTV nin desteklediği sub altyazı bizim genelde kullandığımız subviewer altyazı çeşidi değilmiş. Yani kullandığımız .sub uzantılı altyazıları .srt olarak değiştirmemiz lazımmış. Yeni nesil olan alette .sub uzantılı altyazı deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Austin powers

Bende bugün Bostancıdaki electroworld den World kart ile 5 taksit ile 209 TL ye aldım. Özellikle üzerindeki koda da baktım. Vatanda şuan bir kod sıkıntısı mevcut zaten. Web den alacaktım Vatandan ancak baktım ki kod WDBABG0000NBK değil WDBABF0000NBK şeklinde, bende vazgeçtim.

g ile f arasında ne fark var kodda?
  • Divx film konusunda pek iyi olmadığı yazılmış ama benim izlediğim divx filmlerde herhangi bir sorun yoktu hatta baya da iyiydi diyebilirim. bence indirdiğin filmle alakalıdır sorun. sonuçta, divx filmlerin kalitesi aynı olmayabiliyor. indirdiğim divx formatlı filmlerde görüntüsü çok kötü olan da vardı ama görüntü olarak iyi olan da var.
    acaba film sinema çekimi miydi? ya da divx in kalitesi ile alakalıdır.
    izlediğim filmlerin fotosunu yayınlayacaktım ama fotoğrafta amatör olduğum için foto çekmeyi becerememişim. doğru yaptığım anda yayımlarım fotoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Arkadaşlar WD 2. gen alanlar firmware güncellesin üzerinde 1.0.70 var galiba ve çift sesli mkvlerde ikinci sese geçince görüntü gidiyor bazılarında

1.0.75 yükleyin şu an en günceli o sorunu çözüyor

Yeni yazılımı nereden indirebilirim? Yüklemesini nasıl yapabilirim?

Bu cihazdan, ev sinema sistemi olmadan 5+1 ses sistemine direk bağlantı alınmıyor sanırım.

Bu durumda en azından cihazı 2+1 ile kullanmak isteyenler sesi kısmak, sesi açmak konusunda sıkıntı yaşayacaklar. Kumandada ses tuşları yok.
    Kumandaya ses tuşlarının yanı sıra mute tuşu da eklenebilirdi.
  • internetten almıyorsanız kodu modu boşverin DTS2.0 yazıyorsa kutuda alın
  • yazılımı

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_hd

üstte yazan siteden indirebilirsin.
    BU ARADA CİHAZI OLANLAR YENİ GÜNCELLEME YAPMIŞLAR. version 1.01.77
  • İndirdiğin dosyayı aç.

çıkan dosyaları usb belleğine yada filmleri için kullandığın hdd at.makinaya bağlantını yap ve aç.

otamatikman yapıyor zaten update i.sana okeylemek kalıyor
  • Dün akşam Vatandan Gen2 yerine Verilen Eski WD cahızını Değiştirdiler.Evee gidip hemen kurdum ve 1TB Hardskimi bağladım.HD Clip HD Belgesel ne varsa gir çık test ettim.En Güzelide 720 veya 1080P DTS filmlerde Hem HDMI ile LCD den hemde Audio L R çıkışından Ev sinema sistemime Ses gelmesi oldu Olay budur
  • selamlar dun bır test yaptım ben ısteyen arkadaslara hd mkv fılmde doldurdugum ıcın dun aynı anda hem laptopumda hemde wd lıve da yaklasık 600gb lık hdd den hdd ye fılm kopylama ıslemı baslattım normalde kullandıgım laptop ta usb baglantısında 600gb lık fılmlerı toplamda 9saatte bıtırırken wd lıve 12saatte bıtırdı aklınızda olsun:)

wd lıve ıle wd ıkıncı jenerasyon makıne aynı oldugu ıcın burayada yazmak ıstedım
  • selam.Arkadaşlar bu aletin wd live den farkı ağ olayının olmaması herh.Peki usbden ağa için adaptöru kullanabiliyormuyuz?
  • Bende dün WD gen1 imi emekliye ayırıp WD gen2 aldım.

Şu ana kadar sadece 17gb lık (1080p DTS) Transformers2 .mkv sinde sorun yaşamıştım. Gerçi ondada gömülü altyazıları çıkartınca WD gen1 de sorun yoktu.
    Açıkçası gen1 de hiç sorun yaşamayanlardanım

Ama gen2 ile aynı filmi hiç oynamadan kurcalamadan direk sorunsuz çalıştırdım.

2 aleti birlikte bağlayıp denediğimde görüntü kalitesi olarak pek bir fark göremedim.

Bu arada umarım bir an önce custom firmware ler gelir. WD gen1 de film resimleri çok daha büyük ve güzel gözüküyordu custom fw ile.

Şimdi orijinal hale dönünce ufacık oldu. Resim boyutları da sırıttı

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

İndirdiğin dosyayı aç.

çıkan dosyaları usb belleğine yada filmleri için kullandığın hdd at.makinaya bağlantını yap ve aç.

otamatikman yapıyor zaten update i.sana okeylemek kalıyor

quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

yazılımı

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_hd

üstte yazan siteden indirebilirsin.
    BU ARADA CİHAZI OLANLAR YENİ GÜNCELLEME YAPMIŞLAR. version 1.01.77

Sinilker ve xanty!..
    Teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 24 Aralık 2009; 11:56:13 >

• arkadaslar arkadasımın test amaclı getırdıgı LG BLURAY-HD DVD ROM u usb uzerınden wd ye baglamaya calsıtık ama gormedı maalesef ılgılenenlere duyurulur(her ıkı usb yuvasınıda denedım)
  • bu cihaza custom firmware yayınlayan site varmı
  • Arkadaşlar electroworld de 189 lira imiş 25 - 28 aralık tarihleri arasında..

http://forum.donanimhaber.com/m_36628883/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36633579

Eğer arasına gen2 de serpiştirilmiş ise kaçırmayın derim..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.