Şimdi Ara

WD RED 3,5' 2TB 64mb 7/24-NAS-SERVER (WD20EFRX) 2 TB HDD 180TL!!! SIFIR STATİK POŞETİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 WD RED 3,5" 2TB 64mb 7/24-NAS-SERVER (WD20EFRX) 2 TB HDD 180TL!!! SIFIR STATİK POŞETİNDE
    WD RED 3,5" 2TB 64mb 7/24-NAS-SERVER (WD20EFRX)

İster Dahili HDD olarak kullanın istersenız NAS Server olarak İstersenız Harici Disk Olarak... 2 TB lık 2 Adet Sıfır Statik Poşetinde Açılmamış WD RED WD 20EFRX Satılıktır. 2 yıl garantilidir Alıcı Arkadaşa Hayırlı olsun.Resim Temsilidir Ancak Birebir Aynı Üründür.
    ( Sanal Pazar Teklif Etmeyın Artık SP ile Çalışmıyorum sadece Havale.FİYATIM DÜŞTÜ Adet FİYATI SADECE 180 TL!!! ACİL İHTİYACTAN SATILIK, SIFIR ACILMAMIŞ STATİK POŞETİNDE Piyasa Fiyatı 280-300 TL dir)

WD RED 3,5' 2TB 64mb 7/24-NAS-SERVER (WD20EFRX) 2 TB HDD 180TL!!! SIFIR STATİK POŞETİNDE

Örnek Fiyat Linki Buyrun:http://www.bizdehesapli.com/wd-2-tb-red-intellipower-64mb-sata3-wd20efrx-urun-WD20EFRX?ref=akakce&v=1.53.4
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 180 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Haziran 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: kutarba

İster Dahili HDD olarak kullanın istersenız NAS Server olarak İstersenız Harici Disk Olarak... 2 TB lık 2 Adet Sıfır Statik Poşetinde Açılmamış WD RED WD 20EFRX Satılıktır. 2 yıl garantilidir Alıcı Arkadaşa Hayırlı olsun.Resim Temsilidir Ancak Birebir Aynı Üründür.
    ( Sanal Pazar Teklif Etmeyın Artık SP ile Çalışmıyorum sadece Havale.FİYATIM DÜŞTÜ Adet FİYATI SADECE 180 TL!!! ACİL İHTİYACTAN SATILIK, SIFIR ACILMAMIŞ STATİK POŞETİNDE Piyasa Fiyatı 280-300 TL dir)

Örnek Fiyat Linki Buyrun:http://www.bizdehesapli.com/wd-2-tb-red-intellipower-64mb-sata3-wd20efrx-urun-WD20EFRX?ref=akakce&v=1.53.4

Hesapina para odemesi yapilmis tarafimindan alinmistir kargo su bekleniyor hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerpiyade

quote:

Orijinalden alıntı: kutarba

Hesapina para odemesi yapilmis tarafimindan alinmistir kargo su bekleniyor hayirli olsun

Ödeme Hesaba Geçti Yarın Kargo Hayırlı olsun...

• İkisi de satıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beGi00

İkisi de satıldı mı?

Evet Satıldı...Sabah Kargoya Verildi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.