Şimdi Ara

WD Premium 500 GB ilk kullanım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. forumda bir sure arastırdıktan sonra bende WD premium sahipleri arasına katıldım.

notebook a sorunsuz tanıtarak "wd backup" yazılımını kurdum. ancak 6 senelik usb 1.1 girisli desktop WD i gormesine ragmen yazılımı yuklemedi ve WD ı 0 gb olarak gordu. yeri gelmisken sorayım usb 2.0 takabilir miyim 6 senelik eski bilgisayara, her anakart destekler mi?

WD lar bilindigi uzere FAT32 geliyor bunu NTFS e nasıl formatlamak saglıklı olur? bir program yardımı ile mi yoksa XP uzerinden mi? bide partition yapılabiliyor mu harici hdd ler uzerinde?

• Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. .

Aankart üzerindeki USB 1.1 lerinizi galiba ankart üzerindeki USB köklerinizi değiştirerek USB 2.0 yapılması mümkün.Yinde de bir bilene sormak daha doğru olur.

Zaten bu harici hddlerin geneli FAT32 olarak geliyorlar. Bu dosya sisteminizi NTFS ye çevirmek daha sağlıklı olur. Bunun için aşağıdaki programı kullanarak yapmanız mümkün.

Programı kullanırken hızlı biçimlendirme (quick) seçeneğini işaretlemelisiniz.

USB DİSKLERİNİZE FORMAT ATMA (FAT,FAT32,NTFS)
    Hp_USB_Boot_Utility
    Güncel link :http://www.pctipp.ch/downloads/dl/32594.asp ya da buradan
    http://rapid-share.com/files/26133710/HP_USB_Boot_Utility__fORMAY_ATMAA_FAT32.FAT_NTFS_.exe.html (rapid ile share arasındaki çizgiyi kaldırınız)

Bu arada partition uygulaması da yapabilirsiniz...Yapan arkadaşlar var. Disklerini bölümlere ayırabiliyorlar.

Değişiklik:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 14 Mayıs 2007; 10:42:33 >

• arkdaşım usb 2.0 olan usb pcı kartlar var onlardan alıp takabilirsin diğer sorunun için arkadaş gerekli bilgiyi vermiş saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^kAptAn^^

arkdaşım usb 2.0 olan usb pcı kartlar var onlardan alıp takabilirsin diğer sorunun için arkadaş gerekli bilgiyi vermiş saygılar

arkadaşlar merak ettim.
    benim PC de 1999 model PIII, 450 Mhz , 20GB,320ram(100Mhz), USB 1,1(ACER6400).

USB 1,1 harici kart ile nasıl 2,0 olacak merak ediyom,deneyen tecrübe edinen varmı.
    bana mantıklı gelmiyor nasıl olcak ki benim anakart üzerinde 4 tane USB1,1 var , bir de paralel klavyemde var 5 tane oluyor.

USB yetmiyor bana ondan böyle bişey lazım bana aslında , ama 1,1 in 2,0 olduğunu hiç duymamıştım doğrusu.

sevgili dejaay
    quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Aankart üzerindeki USB 1.1 lerinizi galiba ankart üzerindeki USB köklerinizi değiştirerek USB 2.0 yapılması mümkün.Yinde de bir bilene sormak daha doğru olur.

demişsin acaba böyle bişey anakart üzerinden nasıl yapılabiliyor.
    biraz daha açıklaman yada bana mesaj atman mümkünmü.?

80 Gb hardiski tanımadı benim hayvan da bu işi tanırmı bilmiyom.
    160 yada 250 GB harici alacam ama ya PC tanımazsa diye endişe ediyom ondan da alamadım dahalık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.