Selamlar WD mybook live 2tb ethernet li hdd var. İpad uygulaması ya da lokal ağdan bağlantılar müthiş yavaş. Ağdan ya da internet ile uzaktan ulaşabileceğim hızlı WD ya da diğer markalara ait hdd çözümleri varmıdır? Tecrübe ettiklerinizi tavsiye ederseniz sevinirim kulaktan dolma aldım bu aleti hiç memnun değilim çünkü :)
Kullanan yok galiba?
bende almıstım bu ürünü ama usb girişi olmadıgı için gold'a iade etmeye çalışıcam bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: darkart
Selamlar WD mybook live 2tb ethernet li hdd var. İpad uygulaması ya da lokal ağdan bağlantılar müthiş yavaş. Ağdan ya da internet ile uzaktan ulaşabileceğim hızlı WD ya da diğer markalara ait hdd çözümleri varmıdır? Tecrübe ettiklerinizi tavsiye ederseniz sevinirim kulaktan dolma aldım bu aleti hiç memnun değilim çünkü :)
merhaba ben de bu ürünü araştırıyordum. siz bu ürünü ağa ne marka hangi tür router-switch-modem üzerinden paylaştınız acaba ? hızının evde ipadle erişmeye çalıştığınızda düşük olmasının sebebi acaba burada kullandığınız bağlantı olabilir mi ? bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler